/Dolj/Serviciu de instalare electrica

SC MLTR Consulting SRL

Bulevardul Tineretului, Nr.42, Bl.76B3, Parter, Craiova 200596, România

SC MLTR Consulting SRL
Serviciu de instalare electrica
4.4
217 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QRH+5M Craiova, România
+40 351 444 478
centraletermicecraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Dorina
Gabriela Dorina2 ani în urmă
Educa-ti-va personalul,cred ca numai niste boschetari lucreaza acolo,nu stiu sa ofere sprijin in nici o problema.Nici nu vreau sa relatez aici cati nervi mi-ati facut, nu meritati nici un ban din partea persoanelor care au nevoie de dumneavoastra.Nu aveti personal sa trimiteti sa verifice o defectiune majora a centralei,nici consultanta telefonica,nimic.Am sunat de 3 ori la ora 15 si imi inchideti telefonul,probabil colegul exasperat de mine ca nu ma pricep sa imi repar singura centrala.Imi spune sa sun in alta parte.O sa va fac reclamatie peste tot ,asa nu se poate chiar aveam o defectiune grava si m-am speriat, am rezolvat-o intr-un final cu altii(cum m-a si îndrumat domnul de altfel)!!!Josnic si de evitat!
Florin Chirita
Florin Chirita2 ani în urmă
O experienta placuta cu aceasta firma, profesionalism si corectitudine.
Sistemul de incalzire centrala gaz , cu materialele firmei si servicii instalare proprii , executate la timp si de buna calitate.
Recomand calduros colaborarea.
Ruxandra Secere
Ruxandra Secere2 ani în urmă
Firma de oameni neseriosi pe care daca ii suni pt o problema iti raspund: nu se poate doamna! Am sunat pt a-i ruga sa se deplaseze, contra-cost bineinteles pt o problema minora legata de centrala. Raapunsul a fost:NU SE POATE DOAMNA!
Catalin ion radu
Catalin ion radu2 ani în urmă
Am apelat la MLTR pt. o punere in funct./emitere garantie a unei centrale pe peleti Ferroli, la 60 km dist.de Craiova. Totul ok:
- seriozitate
- promptitudine
- raport cost servicii,deplasare,instructaj,teste = ok
Claudiu Claudiu
Claudiu Claudiu2 ani în urmă
Seriosi,prompți,rapizi. Sa vedem pe mai departe, cu service-ul.Pentru acum 5 stele.
Cristi Vlăduțu
Cristi Vlăduțu2 ani în urmă
Am achizitionat o centrala Ariston Genus One care este la a2a iarna. Din pacate s-a defectat placa electronica, desi am achizitionat centrala in urma cu apx. 2 ani, facand imposibila incalzirea. Practic centrala devenise nefunctionala. Apreciere maxima pentru MLTR Craiova deoarece au rezolvat problema in scurt timp. Cu siguranta voi apela din nou la serviciile lor. Multumesc!
Leonard Berneanu
Leonard Berneanu2 ani în urmă
Mulțumesc pentru promptitudinea cu care a fost remediată problema apărută, la centrala termica Ariston. O echipă de profesioniști.
Marian Fanuica
Marian Fanuica2 ani în urmă
Din päcate li se potriveste in momentul ästa zicala "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul". Am fost acum 2 zile la aceasta firma pt a cere informatii si a semna un contract de executie si proiectare pt o teava de gaze separata intr-un bloc cu 10 etaje. Mi-au cerut 50.000 lei pt aceasta lucrare !!!! Toate fiemele de pe piata mi-au cerut intre 17.000-20.000 lei. Parerea mea e ca acest lucru se intampla datorita faptului ca "au prins cheag" bine si au lucrari destule si de aici isi pot permite sa aștepte cáte o "gasca" care sa le dea banii pe care îi cer.
Locații recomandate