/Dolj/Serviciu de instalare electrica

Brico Depot Craiova

Calea Severinului 46, Craiova 200610, România

Brico Depot Craiova
Serviciu de instalare electrica
3.7
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QW5+HV Craiova, România
+40 21 204 3434
bricodepot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Florian Stoienescu
Florian Stoienescu2 ani în urmă
Am gasit tot ceea ce am avut nevoie,si la preturi decente.
Miescu dorin
Miescu dorin2 ani în urmă
Aveți foarte mare grija , am cumpărat mobilier de baie și am constatat că e cu un cm mai mare , ii montasem picioarele , angajatul de pe raion a zis că el nu face retur a chemat un sef , Popescu , între timp angajata de la retur a tras de o laterala care s-a desprins , au început să zică că e și defectă , șeful cu scandal că el nu are cum să o vândă că e montata desi eu așa o cumpărasem ,doar picioarele le montasem, am plecat cu ea . Concluzia angajații sunt de toată jena nici clienți nu au dar se pare că nici nu vor să aibă.
Anca
Anca2 ani în urmă
Total nemulțumita de angajații Brico Depot Craiova . Vrei sa faci achiziții de sume importante , ceri sa se verifice stocul ,aștepți in zadar in timp ce angajații stau grupuri -grupuri la fumătoare sau sa vorbească (glumească ) între ei !
Domnișoarele de la informații , măcar sa nu se mai numească ghișeul informații ,minimul de verificare nu-l fac
Dorești sa cumperi ,ai codul ,ai denumirea , nu poate sa verifice dacă e in stoc produsul
Stai și aștepți parca ceri donații
Agulescu Catalin
Agulescu Catalin2 ani în urmă
Comportament de lehamite și nesimțire a șefului de raion sau ce o fi pentru că îi este jenă să poarte ecusonul bricodepo cu nume și funcție de la raionul mobilier de baie... Vă mai mirați că bate vântul in magazin iar celelalte magazine de bricolaj sunt pline ..
Ovidel Florea
Ovidel Florea2 ani în urmă
Buna ziua,
Acest magazin imi aduce neplacut aminte de raposatul Praktiker, unde imi faceam cumparaturi la constructia casei. Daca imi trebuiau 3 produse, aproape sigur unul nu era in magazin. Acum la Brico Depo cam acelasi lucru. Saptamana trecuta am cumparat lambriu de rasinoase cu lungimea de 2metri, iar azi cand am vrut sa mai cumpar 5 pachete, bineinteles, nu am mai gasit. Si asa trebuie sa ma orientez catre alt magazin. din pacate!
Mihaela Ionete Bojinca
Mihaela Ionete Bojinca2 ani în urmă
Vroiam sa cumpar un gardulet extensibil pe care il vazusem pe siteul Brico. Nu stiam in ce zona sa merg si am intrebat o doamna care lucra acolo. Imediat m-a condus unde se afla produsul pe care il vroiam. Mi-a placut magazinul, are multe produse si preturile sunt acceptabile.
Dragusin Danut Florin
Dragusin Danut Florin2 ani în urmă
Gama nu foarte larga de oferte, spatii goale prin expozoare dar cel mai deranjant e ca nu ai cu cine sa vorbesti. Dai cu tunu ca sa gasesti un angajat! Singurul disponibil e cel din imagine. 😊
Elena Julea
Elena Julea2 ani în urmă
Contrazic pe toti cei care comentează negativ la adresa acestui depozit!!!Daca era sa ascult rautatile care se scriu nu mai mergeam si nu mai reuseam sa cumpar cele necesare.Am gasit un personal super dragut ,atent si gata să ofere ajutor să-ti gasesti cele ce.ti doresti.Bravo!👍
Locații recomandate