/Cluj/Serviciu de instalare electrica

Electrica Furnizare S. A

Strada Taberei 20, Cluj-Napoca 400512, România

Electrica Furnizare S. A
Serviciu de instalare electrica
2.7
232 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG6X+XJ Cluj-Napoca, România
+40 264 205 831
electricafurnizare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionuț Rădulescu
Ionuț Rădulescu2 ani în urmă
Nu ai nici o treaba cu respectul, dorm in acele birouri și așteaptă ziua salariului și tot așa pana vor ajunge la vârsta pensionarii…chiar nu înțeleg de ce nu merge, or fi vinovata conducerea, sunt prea bine plătiți.
Am încheiat un contract pentru un nou loc de consum și aștept de un an ca sa monteze contorul. Merg de doua ori pe luna ca sa întreb ce și cum, bineînțeles ca nimeni nu știe nimic…mie îmi e rusine de nesimtirea lor! Exista acei “samsari” de contracte care au întâietate la depunerea acelor dosare de racordare și tind sa cred ca acelea sunt prioritare iar dacă le mai rămâne timp, mai lucrează la câte un dosar al vreunui muritor de rând. Pentru când atunci când am cumpărat apartamentul, constructorul mi-a recomandat ca exista acești SAMSARI și se pot echipa ei de contract iar in maxim doua luni, contorul va fi montat. Am ales sa nu încurajez astfel de obiceiuri si uite ca aștept de mai bine de un an!
Rusine ELECTRICA FURNIZARE
Ovidiu Rosa
Ovidiu Rosa2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni la Nr afișat și ești nevoit să suni la București și să aștepți până încărunțești.Va sfătuiesc să încercați să sunați imediat după ora 8 pentru că pe urma nu mai răspunde nimeni.Pentru niste lucruri foarte simple,trebuie sa suni de nenumărate ori sau sa stai la cozi.Ma întreb ce s-ar întâmpla dacă am lua toți exemplul electrică și am lucra așa!?
SILVIU Wzzy
SILVIU Wzzy2 ani în urmă
Aici unde mereu se sta la coada, unde doamna care face contractele e foarte nervoasa si supărată mereu !
De ce nu se poate face digitalizarea mai repede !
Doru Catalin Pasca
Doru Catalin Pasca2 ani în urmă
nu raspund la telefon , adauga index-ul estimat din burta si umfla suma de pe factura nejustificat eu am facut plangere la ANRE va recomand sa faceti toti la fel daca nu sunteti multumiti
Doamne Ajuta-va !
Adrian Lazar
Adrian Lazar2 ani în urmă
Cozi interminabile, 10 drumuri și câteva luni de zile îți ia pentru a te putea racorda la curent. De asemenea, mi se pare amuzant cum "dosarul cu șină" conține într-o mare măsură copii după acte emise chiar de ei.
O singură doamnă de acolo știe ce are de făcut, dar în rest dezastru! Cea mai comunistă instituție în care am pășit vreodată!
Sergiu Şchiopu
Sergiu Şchiopu2 ani în urmă
Daca nu ajungi dimineata devreme stai la coada ore bune ca sa te trimita dupa la alta coada, apoi trebuie sa vii in alta zi ca nu sunt gata documentele. Birocratie incurcata si interminabila. Toate astea pentru un amarat de contract. Cel putin personalul e prietenos
Adrian Lonca
Adrian Lonca2 ani în urmă
Și astăzi e tot așa, stai 2-3 ore la coada, și 30-40 min la ghișeu pt un contract. Pe lângă asta, se pot face programări, dar nu există ghișeu special pt programări.

In incinta se afla ghișeu de contracte, dar și casierie. Cei de afară nu știu asta iar portarul nu direcționează oamenii. Astfel că se poate că unii oameni care au treabă la ghișeul de casierie sa stea afara la coada, in timp ce casieria e libera. Organizarea este sub orice critica...

Cică primești număr de ordine, nici vorbă de așa ceva. Personalul este nepăsător și persiflant. Te simți în anii 80-90 aici.

Nu e de mirare că vă pierdeți toți clienții.
Vlad C.
Vlad C.2 ani în urmă
Angajatii ce se ocupa cu actele sunt ok, dar cladirea si felul cum e gandita interactiunea cu clientii ce stau la coada cu orele e de sec 19.
Locații recomandate