/Cluj/Serviciu de instalare electrica

Filiala de Distribuție Electrica Transilvania Nord

Strada Ilie Măcelaru 28, Cluj-Napoca 400000, România

Filiala de Distribuție Electrica Transilvania Nord
Serviciu de instalare electrica
3.5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8C+5M Cluj-Napoca, România
+40 264 205 702
edtn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alin Moigradean
Alin Moigradean2 ani în urmă
Ori de câte ori ai nevoie de lămuriri, informații sau sugestii, nu o sa găsești libera linia apelabilă. "stimate client, toți operatorii noștri sunt ocupați în acest moment" și când zic în acest moment, se referă la toate momentele zilei, 24/7/365 :(
Soporan Gabriel
Soporan Gabriel2 ani în urmă
Am unde parca!
Maja Andrei
Maja Andrei2 ani în urmă
Poti sa faci plangere online si te asculta exact nimeni problema de la generatorul din floresti de langa stadion se repeta de ani de zile in loc sa rezolve ei tot carpesc si urmatorul an din nou , pene repetate de curent de cate 2 ore la a doua zi in lunile de vara in fiecare an aceasi poveste deja e de cel putin 3 ani ma scuzati ca va fac incompetenti .
Sikossu Mad
Sikossu Mad2 ani în urmă
Bătaie de joc,atât primești în schimbul banilor tăi de la această companie de electricitate
Stefan Badulescu
Stefan Badulescu4 ani în urmă
De fiecare data am fost tratat cu amabilitate. Problema este programul cu publicul prea scurt: avize/certificate racordare L-V 8-14, contracte/relatii cu publicul 8 - 15.30
Radu Mois
Radu Mois4 ani în urmă
La Saru Mare,in zona Micula,nu este curent de 16 ore.Nici din greseala nu radpunde nimeni la telwfon la deranjamente,sa stim si nii ce se intampla.De cate ori bate vantul se ia curentul si niciodata ni raspunde la deranjamente.Vrem sa stim si noi,mai exista 929 deranjamente electrica???
Razvan Maxim
Razvan Maxim2 ani în urmă
Cum este posibil sa ai contract semnat din luna august 2020, cu finalizare 9 septembrie 2020 si in luna ianuarie 2021 sa nu ai datele actualizate in sistem, facturile sa vina tot pe vechiul proprietar si sa fi amenimtat ca ti se taie curentul ca a expirat vechiul contract. Cat de incapabil sa fi sa nu poti face un update la sistem in 4 luni de zile. Mizerabila toata experienta de racordare plimbat pe drumuri de la ghiseu la ghiseu din aprilie si inca nu se rezolvata problema. Infecta institutie si serviciile oferite. Rusine sa va fie, bine ca pretentii aveti ca facturile sa fie platite la timp.
Codrut margin
Codrut margin2 ani în urmă
Promti
Locații recomandate