/Cluj/Serviciu de instalare electrica

Electrician Cluj Napoca - Servicii de instalatii electrice Cluj-Napoca in toate cartierele: electrician Zorilor - electrician Andrei Muresanu- electrician Buna Ziua - electrician Gheorgheni - electrician Marasti - electrician Manastur - electrician G

Strada Zorilor, Cluj-Napoca 400335, România

Electrician Cluj Napoca - Servicii de instalatii electrice Cluj-Napoca in toate cartierele: electrician Zorilor - electrician Andrei Muresanu- electrician Buna Ziua - electrician Gheorgheni - electrician Marasti - electrician Manastur - electrician G
Serviciu de instalare electrica
4.9
180 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4H+8C Cluj-Napoca, România
+40 754 379 319
electriciancluj.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Daniela Butur
Daniela Butur2 ani în urmă
Un tanar foarte priceput,serios,la zi cu normele cerute.Admiratie si respect pt munca prestata.
Îl recomand cu încredere ,are soluții pt orice problema .Mult succes in continuare !
Gigi Kent
Gigi Kent2 ani în urmă
Recomand serviciile domnului. Am avut o problema cu perforarea accidentala a unui traseu de cabluri electrice atunci cand an gaurit un perete. Domnul electrician a fost foarte prompt, deplasandu-se la domiciliu in aceeasi zi in care l-am sunat. A idendificat problema si a gasit o solutie rapid. A efectuat gratuit si o verificare a sigurantei diferentiale. Mi-a dat si sfaturi despre verificarea periodica a instalatiei electrice. Pretul a fost ok.
Stelian Sarlea
Stelian Sarlea2 ani în urmă
Tot respectul pentru acest domn, cu adevarat profesionist! Am avut o problema acasa cu instalatia electrica, mi-a raspuns prompt si mi-a rezolvat problema rapid, cu rabdare si durabilitate. La cat de greu e sa gasesti un profesionist in Cluj in materie de instalatii electrice, ma bucur ca am avut norocul sa fiu clientul dumnealui.
Dana Pintilie
Dana Pintilie2 ani în urmă
Experienta foarte buna. Punctual, profesionist, a avut toate uneltele si materialele necesare lucrarii. E foarte clar ca stie ce face. Am primit sfaturi despre mentinerea instalatiei electrice. Este disponibil pentru un sfat via telefon. Pretul este spus de la inceput. Recomand cu incredere.
Silvi Stan
Silvi Stan2 ani în urmă
A venit super pregătit a 2-a zi (nu a fost urgență să fie nevoie pe loc), a stat și a lucrat 6 ore(lucrare complexă!) până a terminat, totul ca la carte, cu sfaturi, recomandări, foarte prietenos și cu explicații pas-cu-pas. Recomand oricui are nevoie de orice ajutor (reparație, urgență, instalare) pe partea electrică. Foarte profesional!
Oana Strut
Oana Strut2 ani în urmă
Un adevarat profesionist, foarte bine pregatit, punctual, amabil, atent la detalii si la respectarea tuturor masurilor de siguranta. Servicii ireprosabile! Recomand!
Egyed Cristian Alexandru
Egyed Cristian Alexandru2 ani în urmă
Chiar daca am apelat in weekend s-a efectuat deplasarea foarte rapid iar lucrarea a fost profesionala cu explicatii si sfaturi! Apreciez enorm si foarte multumit! Recomand!
Catalin Serediuc
Catalin Serediuc2 ani în urmă
Un profesionit in intregul sens al cuvantului. Un om cat o echipa intreaga de electricieni. De acum voi apela numai la el cand o sa mai am probleme
Locații recomandate