/Buzau/Serviciu de instalare electrica

Electrica Distribuţie Muntenia Nord

Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu 3, Buzău 120257, România

Electrica Distribuţie Muntenia Nord
Serviciu de instalare electrica
2.4
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RV3+QM Buzău, România
+40 238 405 701
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitru Dobra
Dumitru Dobra4 ani în urmă
28.07.2019
Am depasit 75 ore de cand astept remedierea penei de curent.
27.07.2019
Au trecut mai mult de 36 de ore de cand este intrerupta alimentarea cu energie electrica in localitatea Fintesti-Buzau, in urma unui vant care de aceasta data nu a reusit sa descopere case sau sa rupa crengile copacilor.
E adevarat, nu tot satul nu are curent, cam un sfert din gospodarii au ramas fara energie electrica.
Am incercat sa sunam la deranjamente, dupa 12 ore am reusit sa anuntam pana de curent din zona. Au mai trecut 12 ore, am sunat din nou in speranta ca voi afla ce se intampla. Cei de la deranjamente, deranjati de insistentele noastre, ne-au comunicat ca au anuntat, se stie de aceasta problema, dar nu ne pot spune cand va fi remediata aceasta pana de curent deoarece nici ei nu stiu.
Ce spuneti de asta?
Am stat in aceasta locatie foarte mult timp, peste 50 ani.
Nu am stat ma mult de 24 ore fara energie electrica, au fost viscole, zapezi, etc...
Alexandru Panaite
Alexandru Panaite4 ani în urmă
In Mihai Viteazu plătesc curent degeaba. Când avem curent când nu avem. De ce mai platesc facturile? Dacă nu plătesc o luna veniti repede si il tăiați si luați pe redeschidere cat nu face. De 2 ore stau pe întuneric ce halal firma sunteți?
Dragos Ivan
Dragos Ivan5 ani în urmă
La deranjamente sunt niște doamne foarte nesimțite și măcar de ar fi inteligența direct proporțională cu aroganta de care te lovești când vorbești cu ele la telefon. Le suni că ai fluctuații mari de tensiune și ca nu iți funcționează nimic prin casa (pompa de apa, pompa de la centrală) și primești un răspuns ,,Şi ce vreți sa facem? Să intervenim cu elicopterul? În seara asta nu o sa aveți curent!" (și implicit căldură în toiul iernii). Înțeleg că poleiul poate pune anumite probleme și că ar putea îngreuna intervenția dar bunul simț nu costă nimic și nu ține de condițiile meteo...O să caut o soluție să mă transfer la altă companie de furnizare, măcar când suni pentru o problemă nu dai de nesimțire că mai mult de atât nu ai ce să ceri...infrastructura aparține unui guvern falimentar.
Radu Simionescu
Radu Simionescu6 ani în urmă
Programul institutiei este ingrozitor pentru salariati: 08:30 - 13:00 !!!
Casieria lucreaza numai cu carduri, iar in holul ei exista niste automate pentru plata cu numerar care nu dau rest ?! Veniti cu bani potriviti !
Joanna jo
Joanna jo2 ani în urmă
Sunt in așteptarea apelului sa intru cu un operator in direct de 20 de minute!!!este strigător la cer !!! Doresc sa plătesc factura la curent care nu a mai venit din luna Decembrie???servicii”0,0000”
Johny Quecksilber
Johny Quecksilber2 ani în urmă
Am fost astazi 03.03.2021 sa cer clarificari la o situatie aparuta la mine acasa cu privire la schimbarea unui contor electric. Am cerut sa vorbesc cu un responsabil in aceasta privinta. Se pare ca "paznicicul" de la intrare le stie pe toate fara sa verivice nicaieri. Doamna "paznic" stia cei care au fost sa-mi schimbe contorul electric sunt intr-o "campanie de schimbare de contoare", aceiasi persoana stia ca contorul meu este in garantie. Cu toate ca nu am declarat nici o adresa... Am sunat la birouri unde se ocupa cu aceste lucruri, raspuns: "-Noi nu stim domnule ce fac aia pe teren"... Cocluzia vietii in Romania de zii cu zi.
Geani urgent
Geani urgent2 ani în urmă
Distrusilor , telefoanele pentru deranjamente , inchise !!
La Sarata Monteoru , aveti un stalp care face ca de Revelion , cu artificii si toate cele !
Cum interveniti ?
Cand ?
Dupa ce luam foc ....
Incompetentilor ...
Nutica Victoria
Nutica Victoria2 ani în urmă
Bravo ...ptr program ...inchideti la 15.30...noi care muncim...ca mai sunt oameni care muncesc totusi in tara asta ...si iesim dupa ora 16.30...cand dracu mai platim ...veniti la 9 plecati la 2...si noi rămânem cu lumina neplatita...felicitări ...sper ca sunteti mandri de voi asa ...in general....
Locații recomandate