/Buzau/Serviciu de instalare electrica

PANOSOL

Soseaua Buzăului Nr 24, Spătaru 127206, România

PANOSOL
Serviciu de instalare electrica
3.3
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3QVJ+V6 Spătaru, România
+40 766 055 404
panosol.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps PANOSOL
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Zisu
Alexandru Zisu2 ani în urmă
Am achiziționat un pachet conf. bivalent mural - 2 persoane și aș vrea să cunoască și alți viitori cumpărători ce probleme vor intimpina după achizitionare.Pachetul nu este un complet adică să ai tot ceiace este necesar pentru a fi montat. În concluzie va mai trebuie cumpărate și alte componente : țeavă inox pentru conectare colectorului cu boilerul, izolatie pentru țeavă, mufe conectare țeava 6 buc, cablu electric pentru automatizare, pentru boiler, suport compensare inclinare și altele: costuri suplimentare subsatantiale neprezentate la cumpărare. După montaj în regim propriu pentru punerea în funcțiune au cerut alți bani sa îmi acorde garanția sistemului în funcțiune, având în vedere că ei fac numai simple verificare vizuale conform check list din manualul colectorului. Despre randament va pot spune ca încălzește apa doar zilele cu soare mai precis lumina soarelui 40- 50 grade, în rest dacă ai cateva zile cu nor fără să apară soarele nu ai apă calda: soluția este conectarea la centrala termica a serpentinei dedicate acesteia sau electric. După părerea mea este scump si nu face ce ar trebui sa facă conform celor spuse de catre reprezentantul Panasol. Deci eu cred ca nu își merita banii
Ionut tanase
Ionut tanase2 ani în urmă
Am achizitionat anul trecut aceste panouri, si incepand din august nu mai functioneaza cum trebuie. Am discutat cu domnii insa nu s-a gasit nicio solutie. Apa nu se mai incalzeste cum trebuie, daca afara sunt 35 de grade, apa nu are mai mult de 40. Aveti un customer service de toata jena si produse foarte slab calitative. Va rog sa cititi toate review urile de aici inainte sa cumparati de la aceasta firma.
Aly Rei
Aly Rei2 ani în urmă
Buna ziua am achizitionat un panou solar anul trecut de la panasol de 150 litri cu 15 tuburi care a fost néfunctionabil Au fost schimbate de mai multe ori tuburile dar fara nici um rezultatul Nu recomand PANASOL
Umbres vali
Umbres vali2 ani în urmă
Am achizitionat un pachet complet. Mai micut insa complet. Sistemul functioneaza insa calitatea serviciilor e proasta. 1. Nu mi-au fost trimise tecile pentru senzori, nici macar contra costa. Mi-au tot promis ca il trimit pana nu au mai raspuns... Ma astept sa faca acelasi lucru si in cazul garantiei. 2. Unul din robinetii de umplere curge atunci cand incerci sa faci presiunea in instalatie. Pompa, robinetii, supapa de sens au fost montati de ei si trimisi in pachet deci, exclus sa fi facut noi ceva gresit. 3. Sistemul e conceput gresit, are un bug de proiectare..... Ideea e faina, functioneaza, ne bucuram de apa calda gratis.... dar nu pot spune ca sunt incantat de serviciile lor.

Raspuns pentru distribuitor (nu stiu de ce nu am putut raspunde pe comentariul lui)
1. Am tot comunicat pe mail in legatura cu tecile. Am spus ca ii platesc doar ca la un moment dat nu am mai primit niciun raspuns....
2. Robinetul (din fericire) curge doar cand este pe deschis pentru a introduce lichidul in instalatie. Nu ma deranjeaza. Cred ca efortul si indisponibilitatea e prea mare acum pentru a mai demonta pompa. Repet, sistemul e functional.
3. Nu pot da detalii legat de acest subiect. Am in analiza acel bug insa el exista. Sau una din piesele din instalatia pompei nu functioneaza la parametrii dar imi e greu sa cred acest lucru.
Elvis Valeanu
Elvis Valeanu2 ani în urmă
In urma cu o saptamana am achizitionat un Pachet confort 120L S2 - 2 persoane, montajul a fost facut vineri, prima zi de functionare a fost sambata 29.08.2020 vreme insorita, la ora 6.30 temperatura in colector era 17.5 grade, la 7.20 temperatura ajunsese la 30 grade, iar la ora 8.05 a pornit prima data pompa temperatura in colector fiind la 45 grade, temperatura din boiler fiind in dreptul senzorului 3 la 38, 5 grade, aceasta pentru ca vineri seara am incalzit apa pe mod electric. La ora 11.30 temperatura apei in boiler era la 45 grade, in senzorul T3 si 42 grade in senzorul T2, pompa solara la acel moment functionand permanent, la ora 15 temperatura in boiler atinsese 60.1 grade in senzorul T3 si 59 grade in T2. In fine, tot sistemul solar functioneaza foarte bine, inital am avut ceva reticiente, ca acest sistem de panouri va face apa calda la temperaturi comparative cu un sistem solar nepresurizat, realitatea a demonstrat ca diferentele sunt foarte mici, nu am ce reprosa producatorului, acesta oferindu-mi ceva sfaturi privind montajul, iar pe youtube se gasesc tutoriale video facute chiar de reprezentantul Panosol privind programarea automatizarilor solare, precum si ceva sfaturi, ceea ce din punctul meu de vedere este de mare folos.
Dorin S
Dorin S2 ani în urmă
Am achiziționat pachet boiler 200 l și panou solar 20 turburi.
In prima faza instalatorul meu a montat greșit cu un unghi mai mic de 45 grade iar in casa traseul de țeavă cupru era neizolat.
Până să rezolv aceste probleme boilerul se încălzea la 35 grade, acum cu unghiul reglat și țeavă izolata 37-38 grade, Aprilie 20-24 grade.
Am trimis mail către Panasol pentru a mă ajuta in acest sens dar nu am primit răspuns.
Nu cred că este montat ceva greșit, daca este ceva montat greșit voi schimba recenzia dar până atunci cred că avem parte de o țeapă românească și voi scrie pe toate forumurile in cazul in care problema nu va fi rezolvată.
Neluku Pelin
Neluku Pelin2 ani în urmă
Am achizitionat pachetul presurizat de 150 litri cu 12 tuburi si recomand cu incredere daca doriți să aveti apa calda la temperatura de 30 maxim 33 grade celsiu cand afara sunt temperaturi de peste 35 de grade celsius....specific ca aceast sistem este folosit de 2 persoane ....
Costi Popescu
Costi Popescu2 ani în urmă
o experienta de toata jena. Nu recomand absolut nimanui sa treaca prin ce am trecut eu cu aceasta firma. Panourile sunt de cea mai proasta calitate de pe piata...va rog sa cititi si restul review urilor inainte sa cumparati..
Locații recomandate