/Buzau/Serviciu de instalare electrica

REGISTRUL AUTO ROMÂN BUZĂU

Șoseaua Brăilei 3, Buzău, România

REGISTRUL AUTO ROMÂN BUZĂU
Serviciu de instalare electrica
3.6
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4VM5+3H Buzău, România
+40 238 722 430
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–20
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan L.
Bogdan L.2 ani în urmă
Nu contest pregătirea angajaților, însă cele 2 stele sunt acordate pentru următoarele aspecte constatate:
1. In 2021 sa nu poți plăti contravaloarea serviciilor cu cardul, mi se pare că i de tot râsul. Trecem printr-o perioada dificila cu covidul vieții, iar instituția nu a fost în stare să instaleze un pos.
2. Programarile alea sunt fix degeaba, am așteptat mai bine de o ora peste timpul la care eram programat până să fiu preluat de un angajat rar. Dacă "știi pe cineva", te poți strecura printre programari.
Nicolae Simion
Nicolae Simion2 ani în urmă
O mare hoție. Pentru o completare la c.v. trebuie să plătești o nouă verificare care a mai fost făcută în februarie. Hoție. Jecmăneală.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Pe langa profesionalismul pe care il arata fiecare angajat al acestei unitati(nu), portarul se poarta si vorbeste ca prin anii 80'. Daca vreti sa fiți luati la rost de ce ati venit la programare cu o ora înainte, aici nimeriti perfect. La intrare ti se ia temperatura dar pe nicaieri nu se poarta masca!
Bianca Damaris Ciornei
Bianca Damaris Ciornei2 ani în urmă
Groaznic! Oameni incompetenți cu funcția pe care o dețin, vorbesc cu nasul pe sus, aștepți foarte mult și e o nesimțire de nedescris!!! Am nimerit cel mai în vârstă inginer și mi-a vorbit extrem de urat. A stat cel mai mult asupra mașinii mele, nejustificat... Timpul a fost triplu fata de celelalte mașini în condițiile în care mașina se afla într-o stare foarte bună de funcționare!!! La casierie mi-au fost dați ca rest cu 5 lei mai puțin decât era normal. (am fost deranjata de gest, nu de banii pierduți). Mi-am pierdut toată ziua într-o instituție de cacao...
Atitudinea inginerului a fost extraordinar de urata și de neprofesionista.
NU RECOMAND!!! FUGIȚI DE EI!
P. S. Piloșii au întâietate! 😊
David Daniel Marghioala
David Daniel Marghioala2 ani în urmă
Va sfătuiesc pe toți sa mergeți în alta parte!!!

Oamenii sunt incompetenți!!
Femeia de la casierie mi-a greșit numele și datele de pe buletin pe 2 facturi!!
I-am plătit ceva și mi-a dat mai puțin cu 5 lei, nu asta e problema, problema mai mare este timpul de așteptare este enorm, se comporta groaznic cu tine, mai ales inginerul mare care este și rasist!! M-a certat ca aveam masca sub nas și ei nici nu poarta masca, chiar și ceilalți de lângă mine nu aveau masca!! Comportament animalic!!!
M-am simțit groaznic!!
[KING] [oOo]
[KING] [oOo]2 ani în urmă
La retinerea certificatului mi s a spus ca nu este buna omologarea foliilor, cabd m am dus la ei cu exact aceiași omologare cine mi a spus ca este buna și totul în regula. Sa nu mai zic ca este un mediu infect, timpul de așteptare enorm, am stat de la 10 la 5 ca să primesc un Respins, oamenii sunt numai cu curu în sus și au pretenții ca masinile mai vechi sa arate ca a scoase pe poarta fabricii. Dacă aveți posibiltatea sa mergeți în alta parte.. plecați cu tot dragul, veți regreta ca a-ți venit aici.
Florin Zaharia
Florin Zaharia2 ani în urmă
Totul a decurs conform programări, personal prietenos. Am rezolvat primul meu RAR rapid.
Petre Bocioc
Petre Bocioc2 ani în urmă
Da ,R A R , Buzau este o unitate cu un inalt grad de experienta avand ca merit profesionalismul personalului de care se poate mandri. Personal le urez putere de munca si pastrarea omogena a atmosferei de echipa.
Locații recomandate