/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Service Laptop Calculator

La 5 min de Centrul Comercial Auchan Titan Sunati inainte de a veni, pentru detalii si programare, București 032465, România

Service Laptop Calculator
Serviciu de instalare electrica
5
532 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C58J+2M București, România
+40 773 903 614
depanarepc7.wixsite.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Ștefan OPREA
Ștefan OPREA2 ani în urmă
Excelent tehnician lucrează de mult timp în domeniu. Am venit cu un laptop Asus pentru upgrade ssd și ram. A făcut bonus și curățare plus înlocuire pastă termoconductoare, MANOPERA 0! Am plătit doar plăcuta de ram și ssd-ul plus curățare și schimbat pasta. Apelați cu încredere, preturile sunt sub ceea ce găsiți la service-uri "autorizate" sau "profesioniste"
Catalin Oprea
Catalin Oprea2 ani în urmă
Imi pare rau ca pot sa dau doar 5 stele pentru ca tipul valoreaza 10. Am fost azi pt o curatare a unui laptop, am ajuns la 1 si la 2 a fost gata. Rapididate si profesionalism la un pret accesibil.
Daniel constantin
Daniel constantin2 ani în urmă
Service rapid si eficient. Placa de baza reparata a doua zi, update BIOS + drivere, cable management, verificare temperaturi si stabilitate, toate la un pret competitiv. Comunicare eficienta si placuta.
Ion mihalache
Ion mihalache2 ani în urmă
D-l Cristi este un tehnician cu o f,buna pregatire profesionala,am avut un leptop cu majoritatea aplicatiilor in limba poloneza ,asa l-am cumparat de la firma ALTEX .
Dansul mi la resetat si toate aplicatiile sunt in limba engleza in timp f,scurt.
Il recomand ca un bun profesionist si un pret rezonabil
Wandering Around
Wandering Around2 ani în urmă
Servicii f bune, am fost cu un laptop Dell, la care cedase SSD-ul, mi-a fost schimbat cu unul nou Kingston de 240 gb + upgrade la memoria RAM (de la 4 la 8 gb) si instalare de Windows 10, 64bit.
De asemenea, in acelasi pret, am beneficiat si de reglarea balamalelor de la ecran + reparatie iluminare tastatura + completare suruburi lipsa, pe capacul din spate.
Toate acestea, intr-o singura zi (desi m-am dus in Ajunul Craciunului), recomand
Lacramioara Stan
Lacramioara Stan2 ani în urmă
Recomand cu toata inima! Super profesionist! A rezolvat si problemele create de alti. Acum laptopul meu straluceste. Am mers cu laptopul meu toshiba care este si o generatie mai veche, si nu mai functiona decat la cota de avarie. Acum functioneaza foarte bine.
Iarina
Iarina2 ani în urmă
Recomand! Am mers cu laptopul după ce cafeaua mea a aterizat pe tastatură. Deja îmi făceam filme negre. După ce l-am pus în orez, am găsit acest service și l-am dus imediat. L-a reparat rapid și bine și nu mi-a golit buzunarele.
Cristina Okanyi
Cristina Okanyi2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Mi-au instalat Windows nou, harddisk SSD, plus recuperare date intr-o zi :) Preturi bune.
Locații recomandate