/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Prompt Service Clima

Calea Giulești nr. 142, București 060285, România

Prompt Service Clima
Serviciu de instalare electrica
4.2
112 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F27R+M3 București, România
+40 21 260 0600
prompt-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Koch Wentzel Andreas
Koch Wentzel Andreas2 ani în urmă
Am achizitionat un boiler electric. La ei am gasit cel mai bun pret si au raspuns repede la telefon.
Cristina Stanica
Cristina Stanica2 ani în urmă
Sunt foarte multumita. Am schimbat o centrala termica montaj rapid, ISCIR rapid. Recomand serviciile. Nota 10.
Emilian Vasilescu
Emilian Vasilescu2 ani în urmă
Am cumparat/platit AC + montaj; Montajul s-a efectuat dupa 2 sapt. doar ca atunci cand au venit cu AC nu au mai avut modelul platit, au venit cu altul;
Solutia, dupa ce am asteptat 2 sapt., sa-mi dea banii inapoi. Din punctul lor de vedere vina a fost a mea pentru ca trebuia sa-l ridic cand l-am platit, nu sa-l aduca ei la montaj
Ionescu Cristian
Ionescu Cristian2 ani în urmă
Am montat un aparat de 12000BTU si cu siguranta voi monta tot cu aceasta firma si al doilea aparat. Am avut o problema cu scurgerea(picura pe masina vecinului) dar dupa ce am anuntat la cateva ore a venit o echipa si a mutat scurgerea. Nota 10+. Recomand cu incredere!
You promote
You promote2 ani în urmă
Pe compari.ro spuneti ca taxele de livrare sunt zero,livrare gratuita,iar pe site-ul vostru lucrurile stau altfel. Este normal sa platim transportul,dar va rog sa nu MINTITI oamenii , stergeti informatia aia cu < transport gratuit>de pe site-ul compari .ro .
Simona G
Simona G2 ani în urmă
Foarte amabili si profesionisti. Ne-au ajutat rapid cu garantia pentru placa de la centrala.
Mircea Dumitru
Mircea Dumitru2 ani în urmă
Vad ca Google asta ma tot intreaba cum a fost la Prompt Service. Greseste. Pt ca am fost acolo acum N ani. Am cumparat un ventilator cu jaluzele automate. Am vazut ca au pe stoc si am fost sa il ridic. Despre cei de acolo au fost ... ok. Am cerut ceva sfaturi si lamuriri. Foarte ok. Ba chiar, imi aduc aminte ca am cumparat un ventilator de 120 mm si nu am fost multumit de fluxul de aer tramsportat. Mi l-au schimbat cu unul de 150 mm. Evident am dat o diferenta. De montat l-am montat singur .. dar au si serviciul de montaj. Deci f. Ok
Denisa Claudia
Denisa Claudia2 ani în urmă
Daca as putea da stele in minus ar fi perfect pentru a descrie serviciile acestei firme. Nu s-a livrat cand a fost promis aparatul de aer conditionat, am insistat in repetate randuri ca aveam si montajul deja programat, montaj pe care l-am si pierdut pentru ca livrarea s-a facut prea tarziu.

Dupa cum se stie, sa gasesti montaj vara este foarte foarte greu si costisitor.

Cand au ajuns in final 'livratorii' au refuzat sa transporte aparatul pana in apartament (et 2) si am fost constransa sa platesc niste muncitori in plus pentru a-l aduce in apartament in conditiile in care platisem deja transportul in suma de 50 lei!!!

Nu este acceptabil ca un serviciu de curierat/firma sa se astepte ca orice client este dispus/in stare fizic sa ajute la caratul aparatului in casa!!!!!

Contactul telefonic cu firma Prompt Service a decurs anevoios, si mi s-a vorbit urat. Incompetenta totala.

Nu recomand nimanui aceasta firma...daca vreti servicii rapide si relatii cu clientii civilizate si eficiente mergeti cu incredere la bine cunoscutii EMAG, Altex, Flanco etc. si veti salva nervi si timp pierdut.

Ma bucur ca n-am achizitionat montajul tot de la ei si sper ca aparatul sa nu fie cu probleme tinand cont ca l-au si lovit cand l-au scos din masina.

Nu e de mirare ca pe pagina de facebook au scoasa sectiunea de Reviews, acest lucru nu poate fi un indiciu bun si nu inspira incredere.

Sper ca recenzia mea sa ajute si pe altii, cu siguranta pe mine m-ar fi ajutat foarte mult sa iau o decizie mai buna.
Locații recomandate