/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Electrician Bucuresti

Bulevardul Chișinău 18, București 032231, România

Electrician Bucuresti
Serviciu de instalare electrica
4.6
39 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C5P5+X9 București, România
+40 721 609 010
electrician24.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sorin Florea277 zile în urmă
Am stabilit la telefon lucrarea si detaliile. A venit la ora stabilita. A lucrat profesionist si curat. Un om de cuvant. Recomand cu incredere.
Cornel Barbu
Cornel Barbu2 ani în urmă
L-am sunat intr-o zi de duminica, fara sa am asteptari prea mari ca voi rezolva problema in aceeasi zi. A ajuns la ora la care mi-a zis la telefon ca va ajunge, a rezolvat problema intr-un mod transparent si profesional, iar pretul a fost decent (chiar daca nu pot pune eu pret pe munca altcuiva). Asa ca recomand cu incredere!
Filip Aurel
Filip Aurel2 ani în urmă
Foarte promt si profesionist la preturi decente. Am sunat sambata dimineata la 8:40, la 9:30 a venit la locatie, in 60 de minute a remediat problemele la un cost decent. Recomand cu incredere.
Alexandru Calmuc
Alexandru Calmuc2 ani în urmă
Am stabilit o ora la care sa vina si nu a venit pe motiv ca are treaba. Lipsa de profesionalism. Nu recomand, va pierdeti timpul, cautati pe cineva mai serios.
Bogdan Voiculescu
Bogdan Voiculescu2 ani în urmă
Super profesionist!!! Mai, il apreciez pentru seriozitatea lui si mai ales pentru profesionalismul de care da dovada. RECOMAND!!!
Oana Toma
Oana Toma2 ani în urmă
Serviciu rapid, profesionist. A sosit la ora stabilita, conform programarii.
Catalina Savu
Catalina Savu2 ani în urmă
Adevărați profesioniști care își dau silința ca lucrul sa fie facut corect. Promptitudine, seriozitate, implicare sunt câteva din caracteristicile pe care le-am sesizat la acesti oameni. Recomand cu drag aceasta firma!
Dragoda
Dragoda2 ani în urmă
Recomand cu caldura. A venit imediat ce a terminat alta lucrare intr-o seara de sambata si acum prizele sunt in regula. Am salvat numarul si il voi apela si data viitoare. Multumim frumos
Andreea Abel
Andreea Abel2 ani în urmă
Cel mai profi, pe langa faptul ca s-a rezolvat urgent duminica, am si inteles ceva util. Nu ezitati daca vreti sa rezolvati ceva, cu profesionalism.
Locații recomandate