/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Max Alarm Srl

Șoseaua Giurgiului 269a, București 040666, România

Max Alarm Srl
Serviciu de instalare electrica
4.6
343 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93FR+X9 București, România
+40 766 597 505
max-alarme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Linca
Gabriel Linca2 ani în urmă
Ingineri adevarati! Am cumparat o masina noua din 2021, iar la dealer nu mi-au putut pune alarma pentru ca nu exista inca software. Am fost la ei acum doua saptamani, stiau de problema, dar m-au rugat sa mai astept putin ca sa incerce sa rezolve. Au vorbit la producator, au studiat problema si au gasit o solutie, astfel incat astazi m-au chemat si mi-au instalat alarma Pandora pe care mi-o doream. Mi-a placut cum au lucrat, atentia cu care au tras si izolat toate cablurile. Nu m-au lasat sa plec pana nu au fost multumiti de setarile senzorilor de soc. Ii recomand cu caldura!
Mihai Adrian
Mihai Adrian2 ani în urmă
Orice tehnologie noua vine cu "bune" si cu "rele". Pandora Smart start a venit cu "rele" pentru Tucson model 2021. Multumesc celor de la Max Alarm pentru profesionalismul si rabdarea de care au dat dovada in vederea rezolvarii problemelor aparute. Recomand - cu numar maxim de stele!
Nicolae Jeleascov
Nicolae Jeleascov2 ani în urmă
Ii recomand pe cei de la Max Alarm pentru seriozitatea si promptitudinea de care au dat dovada in relatia cu firma noastra. Serviciile si produsele sunt de cea mai buna calitate si va ofera suport pentru orice aveti nevoie.
Alexandru Vladaia
Alexandru Vladaia2 ani în urmă
O haita de jecmanari. Mi s-a ars o siguranță, nu îmi funcționa închiderea centralizata și martorul de uși deschise semi aprins. La solicitarea constatării am primit răspuns ca trebuie sa fie un defect electric sa...și ca nu cunoaște acest tip de alarma. La insistenta mea de a decupla electric alarma electricianul a tăiat alimentarea acesteia și martorul sus menționat s-a stins, a continuat sa taie fire pentru montarea altui echipament scoțând și aruncând jos o siguranță de 15 Amp. cred. Iar la sfârșit am constatat ca la o ușă deschisa, se aprinde atât martorul de uși deschise cât și cel de portbagaj primind drept răspuns ca au fost legate toate contactele pe o singura borna și ca dacă se aprind martorii, nu tot verific ușile? sa verific și portbagajul. Va rog sa ma sfătuiți și voi ce sa fac sa apelez la OPC? Am vreo șansă?
Nicu dumitrescu
Nicu dumitrescu2 ani în urmă
Recomand, lucrează profesional cu grijă și repede.
Mi-a fost explicat cum se foloseste și avantajele pe care le are alarma.
Mulțumesc pentru servicii.
Mihai Barbu
Mihai Barbu2 ani în urmă
Super serioși băieții! Am lăsat mașina cu o seară înainte (la sfârșitul programului lor) pentru montarea unui sistem Pandora Start Smart iar a 2-a zi la 10 lucrarea a fost gata. Am beneficiat de suport și comunicare din partea lor. 5 stele de la mine 👍👍👍
Radu Rdc
Radu Rdc2 ani în urmă
Montat alarma Viper cu senzor de ridicare/inclinare, pe un Bmw E46, functioneaza perfect.
Totul a decurs foarte ok, oamenii de acolo foarte de treaba si corecti.
Recomand cu incredere!
Valentin Constantinescu
Valentin Constantinescu2 ani în urmă
Mi s-a montat un modul de închidere și sunt foarte mulțumit de produs. Dl. Marian care a efectuat montajul un profesionist adevărat. Recomand cu căldură!
Locații recomandate