/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

CLIMATICO

Șoseaua Electronicii 46, București 023254, România

CLIMATICO
Serviciu de instalare electrica
4.5
352 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4XR+QV București, România
+40 31 100 6666
climatico.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Munteanu
Florin Munteanu2 ani în urmă
Suport tehnic competent, produse de calitate și de ultima generație! Preturile variază în funcție de calitatea produselor fiind în general rezonabile!
Expedierea produselor se face rapid și livrarea prin curier durează circa 3 zile pentru localități din țara.
Recomand cu încredere și căldură!!!!
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Am achizitionat 2 aparate de AC Daikin. Transportul a fost conform asteptarilor iar echipa de instalare de la Frigo Polar Clima din Medgidia m-au surprins cat de repede au fost disponibili. Sunt foarte buni si rapizi . Vorbesc despre luna octombrie, vara probabil ar fi fost alt comentariu. :)
Laurentiu Bud
Laurentiu Bud2 ani în urmă
Am achizitionat un instant de apa calda marca Tesy. Achizitionat online, livrare ok. Marea debandada a inceput cand am avut ceva probleme si am avut nevoie de garantie, aceasta fiind asigurata de firma Pecef Tehnica. Am lasat produsul la garantie, si din momentul ala am facut eforturi mari sa aflu ceva despre starea prousului, am telefonat de nenumarate ori, m-am dus la sediul unde l-am predat in garantie, n-am aflat nimic...in fine, am rezolvat dupa 2 saptamani dupa ce am luat legatura cu firma producatoare si importatoare Tesy, singuri care au intervenit si rezolvat problema. In concluzie experienta mea cu firma Climatico a fost una satisfacatoare, insa consider ca este tot de datoria acestei firme sa se ocupe de problemele legate de garatie, sa se rezolve cat mai repede si cu profesionalism.
Ian bratu
Ian bratu2 ani în urmă
De 10 zile ma chinui să îmi trimită pe cineva pentru montaj centrală termica pe care am cumpărat l de la ei. Stau cu coletul pe hol, fiindcă nu pot sa o. Instalez din cauza lor. Ba ca au uitat, ba ca or sa trimită pe cineva, ma pasează întruna. I incredibil, la citi bani am dat pe ea
Alexandra Dinovici
Alexandra Dinovici2 ani în urmă
Am dat 2 sanse acestei firme si a fost cea mai mare greseala. Prima data ne-au montat 2 aparate Daikin intr-un apartament. Experienta a lasat de dorit, am platit un serviciu de montare premium, echipa nu a onorat acel serviciu. A fost nevoie sa facem sesizare pentru a trimite o alta echipa care a si spart peretele gresit.
Anul acesta am spus sa incercam din nou cu ei pt ca ne doream f mult aparatele Daikin. Am cumparat 3 aparate cu montare la casa. Rezultatul a fost un dezastru:
- Unul dintre aparate era defect, echipa nu a verificat, a plecat si l-a lasat asa. Am cerut inlocuirea aparatului si in loc sa fie prioritizata lucrarea, ne-au lasat inca 3 sapt fara aer conditionat, dupa ce asteptasem deja 3 sapt pt montare. Din cauza acelui aparat stricat, nici celelalte 2 nu puteau fi folosite.
- Cand au inlocuit aparatul defect, noul montaj a tensionat conductele in asa fel incat nu se putea tencui peste. Asta a generat alte complicatii
- Pentru aparatul din mansarda au smuls scurgerea din perete la montare. Rezultatul a fost ca tot condensul de la aerul conditionat, din cele 3 zile cat a functionat, s-a scurs in perete si placa de perete si la noi si la vecini. Aceasta inundare a peretelui a fost atat de severa inca peretii au mucegait, erau aburi peste tot in casa, a trebuit tencuit iar etc. Le-am scris mail celor de la Daikin, le-am dat poze si nu au binevoit nici macar sa raspunda la mail…. sa nu mai spunem de valoarea stricaciunilor si la noi si la vecini.

Nu recomand deloc aceasta firma. Dincolo de neprofesionalism, incompetenta celor care au montat cele 5 aparate de aer conditionat in 2 ocazii diferite este cel putin socanta.

Raspuns la raspunsul Climatico:

CLIMATICO Buna ziua, mai bine nu mai raspundeati ca era mai bine. Verificati apelurile telefonice si cele 4 discutii cu operatorii dumneavoastra. Reclamatia a venit la 3 sapt de la instalare pentru ca 3 saptamani din luna respectiva nu s-a folosit aerul conditionat pt ca asteptam inlocuirea unitatii de jos. Noi din momentul montarii nu am putut folosi aerul conditionat pana la inlocuirea unitatii stricate (apropos, suieratul era atat de puternic incat aveai senzatia ca o sa explodeze unitatea - era f clar ca echipa nu a verificat lucrarea inainte sa paraseasca casa, in care era doar dezvoltatorul la mom respectiv)

Problema conductei sparte a fost descoperita cand s-a inundat tot peretele, pe suprafata a 3 etaje, la 3 zile de la prima utilizare. Repet, am scris in review ca a fost nevoie sa nu folosim aerul conditionat deloc, in toata casa, pana la inlocuirea unitatii. Modalitatea iresponsabila in care s-a lucrat in mansarda si stricaciunea aferenta lucrarii nu intra in riscurile standard ale lucrarii.

Faptul ca nu se poate tencui peste lucrarea de jos, e ceva nerezolvat pana astazi.

Va rog foarte mult sa va informati inainte sa raspundeti la astfel de sesizari, mai ales ca sunt un client care a incercat de 2 ori sa colaboreze cu firma dumneavoastra, nu doar o sg data.

Oricum ar fi, orice raspuns aveati de dat, era de bun simt sa il dati cand v-am contactat, nu cand v-am lasat un review public.
George Baciu
George Baciu2 ani în urmă
Cntactat firma Climatico pentru o CURTARE si IGIENIZARE a aerului conditionat, dupa 10 zile au venit, s-au vaitat cata treaba au, au dat cu putina spuma in unitatea interioara si au clatit filtrere cu putina apa. Au cerut 200 de ron si dusi au fost.
De cand au intrat pana cand au iesit din casa nu cred ca au trecut mai mult de 15 min.
A doua zi i-am contact si le-am trimis poze aceste poze admitand si ei ca treaba a fost facuta de mantuiala si mi-au promis ca vor trimite o echipa sa refaca procesul de igienizare. O luna mai tarziu inca nu a venit nimeni.
In poze puteti vedea ce inteleg cei de la Climatico prin CURATAREA si IGIENIZAREA aerului conditionat.
NU II RECOMAND sub nici o forma.
Later edit: Comanda a fost facut pe numele Sandu Anca la inceputul lunii iulie (1.07 - 5.07)
Alex Luca
Alex Luca2 ani în urmă
Experienta mea cu echipa Climatico a fost una pozitiva. Am comandat 2 aparate de aer conditionat, cu montaj cu tot. Echipa care a venit la montaj a fost profesionista, au lasat CURAT in urma lor, nu am avut parte nici un pic de mizerie, praf sau alte bucati care au cazut din perete (in urma efectuarii cailor de acces pentru unitatile exterioare), au fost amabili si respectuosi. Cat despre aparatele de aer conditionat, vom vedea la vara cum se comporta. Din punctul meu de vedere, nota 10 pentru profesionalismul de care au dat dovada, si cu siguranta voi apela din nou la serviciile lor, cand va veni momentul pentru mentenanta aparatelor.
ELIT adoon
ELIT adoon2 ani în urmă
Am cumparat un purificator de aer Daikin. Caracteristicile produsului corespund cu specificatiile afisate pe site. Am avut o experienta placuta cu aceasta companie.
Locații recomandate