/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

S.C. LAVOBAD ELECTRIC® S.R.L.

Calea Rahovei nr. 214, București 050909, România

S.C. LAVOBAD ELECTRIC® S.R.L.
Serviciu de instalare electrica
4.8
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39J+2H București, România
+40 21 335 2520
lavobade.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dragos Panescu
Dragos Panescu2 ani în urmă
Prestatia angajatului firmei merita felicitata. A fost receptiv la problemele ridicate de mine si a venit cu propuneri constructive de care voi tine seama in viitor. Ma bucur ca aceasta firma privata a reusit sa isi gaseasca cu siguranta un loc pe piata acestui tip de servicii. Sper sa continue tot asa pe viitor. Depinde mult de calitatea umana a celor chemati de clienti pt a raspunde cu celeritate la problemele ce apar in mod inerent intr-o locatie gen apartament . Cu siguranta voi apela la serviciile dvs. Multumesc si succes in continuare.
Tech Bob
Tech Bob2 ani în urmă
Foarte multumit: demontat si montat plita (cu tot cu reparatie gaura in blat), tras circuit electric, am primit recomandare sa schimb tabloul electric. Ciprian este un profesionist, prompt. Mii de multumiri!
Camelia Gosman
Camelia Gosman2 ani în urmă
Mulțumesc frumos pentru ajutor acestei firme care au intervenit în situația de criză pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022 când mi a luat foctabloul electric. Mii de mulțumiri pentru ajutor și profesionalism.
Marius Mihulin
Marius Mihulin2 ani în urmă
Am avut avut o urgenta in weekend si am apelat la cei de la Lavobad Electric. Promptitudine, eficienta si profesionalism, atitudine pro-activa, problema sesizata precum si alte vicii electrice anterioare au fost rezolvate intr-o singura interventie. Multumim domnului Ciprian si il recomandam mai departe pt oricine are probleme cu instalatia electrica
Irina Mihoc
Irina Mihoc2 ani în urmă
Il recomand pe domnul Ciprian cu consideratie si multumiri.
Punctual, rapid - a investigat si concluzionat problema aparuta la panoul electric din interiorul locuintei.
Va multumim si va recomandam cu multa caldura.
Zlate George
Zlate George2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea, îi multumesc lui Ciprian pentru profesionalism si pentru calitatea executiei.
Despina Sofronie
Despina Sofronie2 ani în urmă
Recomand cu incredere firma Lavobad si pe dl Ciprian! Ramasesem fara curent la prize si la bucatarie, hol si camara nu aveam lumina deloc.
Cand a venit dl Ciprian, a fost uimit de improvizatia pe care o facuse mesterul zugrav bun la zugravit si la electrica ! A gasit sigurante arse, si mi-a spus ca puteam sa luam foc!
In urma interventiei, dlui Ciprian, am un panou cu sigurantele puse in ordine di fiecare este pe circuit separat ! IMPECABIL!
Saita Constanta
Saita Constanta2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile firmei Lavobad, Electricianul Ciprian s a prezentat cu legitimația de serviciu, iar felul în care a lucrat și a colaborat a fost ireproșabil.
Mulțumesc!
.
Locații recomandate