/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

CertSIGN

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 29 A AFI Tech Park 1, București 050881, România

CertSIGN
Serviciu de instalare electrica
4.3
446 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39G+PH București, România
+40 31 101 1870
certsign.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Anghel
Mihaela Anghel2 ani în urmă
Am efectuat plata pentru o factura de doua ori si au asteptat "sa-i trag de meneca" sa-mi trimita banii inapoi , dupa o saptamana de solicitari ale bancii mele .
Cătălin Crz
Cătălin Crz2 ani în urmă
Echipa se mișcă repede și bine , recomand .
Dar pentru locul de parcare , trebuie sa lași masina în strada ,sa urci bordura efectiv și riști amenda .
Alex Bute
Alex Bute2 ani în urmă
Buna idee, pana acum fiecare pas de implementare (care ar trebui sa fie standard si usor) dureaza ENORM (erori peste erori), operatorul nu intra in decurs de o ora (sedinte multiple incercate) chiar daca e in intervalul dat de lucru, nu au internet bun, nu ma aud, TIMP PIERDUT FOARTE MULT cu niste chestii in 2021 care ar trebui sa fie FOARTE USOARE si RAPIDE....Mai degraba cresteti pretul dar oferiti si voi niste servicii de calitate, timpul clientului e improtant!
Andrei Florin Taranu
Andrei Florin Taranu4 ani în urmă
Nu exista loc de parcare iar intrarea NU se poate face prin sos progresului. Se poate plati cu cardul iar timpul de asteptare este de 30, 45 de min pt eliberarea unei semnaturi
Iuliana Stefanut
Iuliana Stefanut2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism cu carul!!! Mai rar așa ceva.... Am cumpărat ieri un pachet de servicii (semnătură electronică la distanță Paperless) pe 3 ani de la această firmă și după aproape 24 de ore încă nu am reușit să obțin de la ei un document de confirmare... M-au trimis pe site-ul de unde se pot obține documentele respective NUMAI cu token-uri fizice, deși - ați înțeles - în cazul celor virtuale procedura descrisă acolo nu funcționează. Apoi mi-au spus să trimit documentul pe mail, ceea ce am făcut, de 3 ori! De fiecare dată mi-au răspuns că înregistrează o eroare, mereu alta.... În ultimul răspuns scris m-au trimis din nou pe site-ul de unde se pot obține documentele respective NUMAI cu token-uri fizice, deși - vă amintiți - eu nu am un token fizic, ci unul virtual. :D Când am sunat pentru asistență (a 5-a oară azi!!!!) mi s-a spus că programul s-a terminat, să sun luni... Asta după 3 ore pierdute din timpul meu și două tichete care nu au rezolvat problema.
Bogdan Serdean
Bogdan Serdean2 ani în urmă
Lipsa locurilor de parcare pentru clientii Certsign Este un mare neajuns.Nu stiu daca SI cand se va acoperi aceasta lipsa, in rest ok.
Ana I
Ana I2 ani în urmă
Foarte operativi, din motive obiective am reinnoit certificatul digital in ultima zi ; s-a rezolvat, rapid si eficient; multumesc, Roxana!
Andrei Ciocoi
Andrei Ciocoi2 ani în urmă
Rigiditate maxima.. Durata executarii unui serviciu solicitat mai lunga față de alt furnzior ( rezolvat in 15 min reînnoirea certificatului la digi, la cert 45 min)
Locații recomandate