/Brasov/Serviciu de instalare electrica

Electrica Distribuție Transilvania Sud

Str. Pictor Ștefan Luchian, Brașov, România

Electrica Distribuție Transilvania Sud
Serviciu de instalare electrica
1.5
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ43+F9 Brașov, România
+40 800 500 929
distributie-energie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilian Viorel Jumuga
Emilian Viorel Jumuga2 ani în urmă
Sunt client nou la electrica iara azi a fost prima data cand am venit aici. Experienta ce am avut o m a surprins intr un mod foarte placut incepanad de la intrare (ce i drept putina coada) am fost întâmpinat de oameni politicosi si respectosi iar doamnele de la ghiseu si au dat tot interesul pentru a ma ajuta. Mulțumesc !
Bau !
Bau !2 ani în urmă
Oribile serviciile și angajații de acolo zici ca îți dau ei ție banii ca ai venit la ei amin.
Lucia Tuicu
Lucia Tuicu2 ani în urmă
Incerc sa dau de ei de 2 zile. La numarul general si ieri, si azi, apel de cate 2 ore pe hold. Numarul local, la fel, ocupat. Imi arata 3 facturi restante, desi sunt la zi. Odata cu "piata libera" v-ati eliberat si de bunul simt?!
Daniela Lunguleasa
Daniela Lunguleasa2 ani în urmă
Organizare execrabila. Este aproape imposibil sa creezi un cont nou fara a sta la cozi. Odata contractul primit, descoperi ca nu contine cod de client, deci imposibil de dat citiri de index ori creat un cont online.
Mi se pare inacceptabil sa ti se recomande sa lasi cheia vecinilor pentru citirea contoarelor, acest lucru intamplandu-se intr-o zi aleatoare, intotdeauna in timpul programului de lucru, fara posibilitate de reprogramare ori trimitere a unei poze cu contorul
Gelu Leurzeanu
Gelu Leurzeanu2 ani în urmă
Buna ziua,
Tocmai am vazut instintarea de la intrarea in bloc care spune ca trebuie sa fim acasa pentru citirea indexului s au sa lasam cheia la vecini ! Va pot trimite fotografia anuntului dar vad ca n am cum.Sugestii ca astea nu mi se par serioase.Puteti sa scoate ti Contorul in afara apartamentului ,de altfel este obligatia societatii dumneavoastra nu sa mi sugerati sa las cheia la vecini ! Astept sa va scoate ti Contorul afara !
Astept sa mi si raspunde ti.
Iacob Grabriela
Iacob Grabriela2 ani în urmă
Pentru un Aviz Autorizare Construcție se așteaptă 15 zile,am așteptat la depunere și la ridicare 1 ora. Cred că s-ar putea organiza mai bine. Orarul de lucru cu publiculeste incomod.O zi după-amiaza,una dimineața.Ar fii mai bine program continuat.
Anca Holst
Anca Holst2 ani în urmă
Foarte prost organizat! Acum, cand toti ar trebui sa isi reinnoiasca contractele, coada pana in strada. Desi am ajuns la ora 9,00,abia am intrat la 11,30. Inauntru mai e o coada cu cei care au intrat inainte. Este pauza intre orele 12,00 si 12,30.
Dar, odata intrata, functionara este foarte profesionista. M-a ajutat cu tot, mi-a explicat si contractul este acum in regula. Dar statul la coada ore intregi, in strada, fara posibilitatea de respectare a distantei fizice in plina pandemie, este o incercare. Mai luati in calcul si nesimtitii care intra pe baza de cunostinte si pile. Poate in perioada aceasta ar trebui dublat numarul functionarilor, asa incat så nu se mai formeze cozi kilometrice. Sant convinsa ca Electrica are bani så dubeze personalul.
Carmen Coman
Carmen Coman2 ani în urmă
De 3 saptamani incerc sa schimb un contract. Coada este in fiecare zi pana in strada. Insarcinata fiind, nu pot sta la cozile lor interminabile. Astăzi mi-am luat inima in Dinți. Am stat 3 ore, pentru ca înăuntru lucrau doar 2 doamne. Cum se poate ca, având aceleași cozi in fiecare zi, sa nu puneți o persoana in plus sa lucreze, știind ca toți on aceasta perioada toată lumea trebuie sa schimbe contractele. M-i s-a făcut rau acolo, dar nu am vrut sa pierd rândul, însă am avut noroc ca m-au lăsat 2 persoane foarte drăguțe sa intru puțin mai repede, ca după 3 ore nu mai rezistam. Oare tre’ sa moara cineva, sau sa apăra la știri, ca ceva sa se schimbe la aceasta firma??
Locații recomandate