/Brasov/Serviciu de instalare electrica

Compania Apa Brașov

Strada Crișana 1-3, Brașov 500209, România

Compania Apa Brașov
Serviciu de instalare electrica
2
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ55+6V Brașov, România
+40 268 926
apabrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu grindean
Ovidiu grindean2 ani în urmă
In aplicatia mobila nu mai pot fi procesate plati online. De toata jena in secolul 21. M-am trezit cu facturi neplatite pe ultimele 2 luni. Rusine la pretul pe care il incasati pe mc!
DrugaAlex RO
DrugaAlex RO2 ani în urmă
Niște auroloaci buni de nimic nu sunt înstare să repare nicio defecțiune, stau fără apă în casă în fiecare joi și vineri.
Sorin Rusu
Sorin Rusu5 ani în urmă
Sa lasi trei sferturi din oras fara apa si sa dai un "comunicat" pe Facebook, asta dupa ce ai oprit apa, trebuie sa fii tampit si sa te numesti Compania Apa Brasov.
Meritati sa fiti dati in judecata de fiecare persoana care a trebuit sa se spele cu apa plata. Asta asa, ca sa va stea juristii cu lunile prin tribunale.
Platim printre cele mai mari preturi la apa din tara, dar daca la fiecare ploaie mai serioasa se opreste apa 3 zile, prefer sa ma mut in alta parte.
Sa va fie rusine! Si va doresc (celor din conducere) sa ajungeti la batranete si sa fiti nevoiti sa mergeti sa cumparati apa in bidoane de 5L, ca sa aveti ce arunca in wc. Si asta dintr-o pensie mizerabila, ca a unui om de rand!
Hai, sanatate! Si sa va duceti dracului!
Alexandru birt
Alexandru birt2 ani în urmă
Asa arata cana în care fierb apa pt cafea sau ceai, în urma cu 10 ani asa ceva nu exista, bine ca investiți bani în salarii și pensii mari iar investiți ce priveste sănătatea publica nu sunt deloc. Bine ca nu trăim pe timpul lui "Nicu.Ceausescu"ca va împușca" ăla".
Rosu Christian
Rosu Christian2 ani în urmă
Nu va faceti analizele de apa la laboratorul de aici, sunt inutile. Nici macar nu le fac pe toate si iti spun asta la final dupa ce ai platit deja.
Mika IsHere
Mika IsHere2 ani în urmă
Groaznic serviciu cu clientii. Operatorul call centre a fost extrem de bossy, agresiv, folosind un ton lipsit de respect care merge, mana in mana, cu dorinta de neinfranat de a-i "educa" pe abonatii companiei care i-ar putea perturba siesta; grabit nevoie mare sa se irite, plin de pofta de harta si hartuiala. Are urgenta nevoie de training intensiv in exact domeniul in care lucreaza: relatiile cu clientii care platesc, fireste, pentru un instructaj ad-hoc in "critical thinking" s.a.m.d. 1 stea este o nota mult prea mare pentru acest soi aparte de indivizi.

Horrible customer service. The call center agent was terribly rude, bossy, aggressive, barking almost, readily prepared to jump into fighting the customers inquiring info clarifications, eager to defeat, argue and parent them, with little to none reasoning; in urgent need for intensive training for further dealing professionally with the customers that pay for the lousy services of this peculiar species of individuals. I would have given 1/4 star if that were possible.
Adrian buzea
Adrian buzea2 ani în urmă
Salut, au venit colegii de la apa și au început o lucrare pe str. Spicului 24 unde au lăsat lucrarea neterminata și nici nu au nivelat. Va rog de urgenta sa veniți sa terminați treaba având în vedere ca este singurul drum de acces la blocurile de pe Spicului 26, 28 30. Am atașat și poza cu munca depusa pentru o zi de sâmbătă.
Me me
Me me2 ani în urmă
Recomand. Am cont deschis pe site-ul Companie Apa Brasov, transmit indexul periodic, imi verific facturile in format electronic. Primesc prin SMS atentionari cu perioada de transmitere a indexului, despre emiterea sau neplata facturii. achit direct de pe platforma online si imediat, status-ul facturii se schimba din "neachitat"in achitat. Excelent, Felicitari
Locații recomandate