/Brasov/Serviciu de instalare electrica

IT-Boss Computer Service Brașov

Bulevardul Griviței 22, Brașov 500233, România

IT-Boss Computer Service Brașov
Serviciu de instalare electrica
4.8
226 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6V+CH Brașov, România
+40 744 978 757
it-boss.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
A
A2 ani în urmă
Foarte de treabă domnul, am avut o unitate mai veche într-o ora a fost gata reparația. RECOMAND CU MARE DRAG!
Teatru Radiofonic
Teatru Radiofonic2 ani în urmă
Am folosit WhatsApp pt. a explica problema cu care ma confruntam. Mereu imi rezolv singur problemele tehnice legate de PC, insa problema asta necesita o abordare diferita. Pentru ca m-am documentat cat de cat bine, stiam cam ce sa intreb ca sa imi dau seama daca acest service ma poate ajuta. IT BOSS mi-a raspuns sincer si prompt, m-a indrumat catre un alt service, RHRbrasov... Din pacte, acestia din urma, nu au venit nici macar cu o singura solutie! Concluzia era mai mult decat evidenta, vroiau castigul rapid si usor, adica fara batati de cap, probleme simple cu rezolvari "grele", pe bani multi! Dezamagit, mi-am luat PC-ul si... am plecat urgent de la ei!
Grecu Cristian
Grecu Cristian2 ani în urmă
Am fost pentru instalare de Windows pe un laptop nou, instalarea destul de rapida însă Windows-ul fără licență nu am fost întrebat pentru ce tip de Windows optez, considerând ca pe un laptop de 5 mii de lei se instalează versiunea pro ( în fapt home...) mi sau pus niște programe de care nu am nevoie, nu știu cine are...și cele esențiale de la producătorul lipseau.
Ioana Barsan
Ioana Barsan2 ani în urmă
Recomand cu incredere acest Service. Domnul care se ocupa de el este foarte prietenos, profesional si de incredere. Mi-a dat sugestii foarte bune in legatura cu calculatorul meu si mi-a raspuns prompt si rapid cand am avut nevoie de ajutor. Serviciu excelent si de calitate.
Daniela Roxana Vuță
Daniela Roxana Vuță2 ani în urmă
Recomand pentru profesionalism si rapiditatea cu care mi-au rezolvat solicitarea, oferind mai mult decat m-am asteptat. Sunt foarte multumita de cum ruleaza laptop-ul meu acum.
Alex Bunghez
Alex Bunghez2 ani în urmă
Am venit aici pentru o instalare de Windows 10 pe un laptop nou. Am fost chemat in aceeasi zi, si totul a decurs foarte ok. In jumatate de ora aveam laptopul gata. Recomand, servicii foarte bune.
Bejan Bianca
Bejan Bianca2 ani în urmă
Am mers in urma review-urilor...Foarte dezamagita. Am cerut curatare de praf si schimbarea pastei, deoarece windows-ul a fost reinstalat, licentiat si tot mergea greu. Am vorbit si la telefon si mi s-a spus ca a doua zi va fi gata, nu am probleme cu asteptatul. L-a sediu am reprimit laptop-ul in jumatate de ora. Doar cu Windows reinstalat, pentru ca asa este mai comod si rapid, o tona de programe instalate nefolositoare si drivere pentru placa video gresite. Sub pretextul "veniti saptamana viitoare pentru curatare" ... Ca sa pot plati dublu suma initiala ca sa faca ce are tehnicianul chef, nu clientul nevoie.
Edit:
In legătură cu review-ul de pe google. Ca sa clarific, NU ați instalat nici un driver pentru placa video. Daca ați instalat dumneavoastră driverul pentru Nvidia, va rog sa mă iertați dar nu e deloc în sistem. Ați instalat în schimb o tona de programe inutile. Și nu voi reveni la asemenea servicii, am cerut de la început curățarea de praf și schimbarea pastei.Am zis ca dacă e nevoie se poate și reinstala Windows-ul. Nu aveam probleme sa plătesc pentru aceste cerințe. Am în schimb o problema sa plătesc doar pentru ce va iese dumneavoastră comod și nu ce cer eu. Și dacă nu era necesară curățarea de praf nu mi-ati mai fi spus sa revin pentru asta.
Serban
Serban2 ani în urmă
Am fost la acest service pentru poate cea mai complicata si delicata operatie care se poate face la un laptop, si anume inlocuirea cablului video (de la placa de baza la ecran).
Sunt foarte multumit de interactiunea cu acest service, intr-un timp foarte scurt (vreo 12 minute) problema era rezolvata si laptopul functiona perfect.
Recomand acest service pentru profesionalism, competenta, corectitudine si preturi mici.
Locații recomandate