/Bucuresti/Servicii funerare

Servicii Funerare Sector 6

Str. Valea Lungă 1, București 077042, România

Servicii Funerare Sector 6
Servicii funerare
4.5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2M8+77 București, România
+40 723 389 153
servicii-funerare-sector6.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stan cristina
Stan cristina2 ani în urmă
Va mulțumim pentru serviciile prestate produse de calitate preturi accesibile personal calificat recomand cu toată încrederea
Bogdan Baicoianu
Bogdan Baicoianu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea. Oameni deosebiti, saritori, promti, ajutor in orice problema intampinata pe perioada funeraliilor.
Sorina Campeanu
Sorina Campeanu4 ani în urmă
E foarte pacat ca nu isi respecta cuvantul pana la capat. Mi-as fi dorit mai multa seriozitate din partea lor, mai ales ca eram intr-un moment de cumpana in viata mea si chiar nu mai aveam starea necesara pentru a ma certa cu ei.. dar n-a contat asta. Banii schimba omul, iar pentru bani ar face orce.. la fel si in cazul acestei firme. Discuti una, ei fac alta.. iar la pret, vai mama!
Ionut Croitoru
Ionut Croitoru4 ani în urmă
Nu recomand. Nu stiu nici macat sa discute la telefon. Eu ca persoana cu nevoie imediata ma tii la discutii care nu isi au rostul. Au si preturi foarte mari, ca sa aflu la urma. Nu stiu cum presteaza serviciile dar din discutia purtata am zis un mare NU!
Mihaela Bianca
Mihaela Bianca4 ani în urmă
Recomand!. .. Ciudat cum toate recenziile negative sau dat în urma cu 3 luni.. Concurenta este mare oameni buni! Cred ca fiecare din noi avem șansa de a alege cu cine sa colaboram! Nu cred ca va pune nimeni cuțitul la gat. .... Toată lumea cred ca își da seama ca sunt recenzii negative din partea concurentei! Deplorabil...
Florian Mirel
Florian Mirel4 ani în urmă
Intr-adevar.... preturile nu sunt mari, dar nici serviciile nu sunt asa cum ar trebui sa fie. Lasa de dorit. In general, preparatele nu sunt chiar atat de comestibile precum ar trebui. Nici angajatii nu sunt foarte amabili si prietenosi..
Razvanu7z
Razvanu7z7 ani în urmă
Din punctul meu de vedere este cea mai buna firma de servicii funerare din toata Romania, ii cunosc de 20 de ani de zile, si de atunci pana acum nu am auzit vreodata ceva rau despre ei, ba din contra, numai si numai lucruri frumoase si aprecieri din partea tuturor clientilor, m au ajutat pe mine si familia mea in momentele grele din viata noastra, oferindu-ne cele mai bune servicii posibile, le recomand cu caldura tuturor persoanelor care trec printr o pierdere sa apeleze la ei, toata stima si respectul pentru ei!
Carolina Ilies
Carolina Ilies7 ani în urmă
O firma de înaltă profesionalitate si competenți ,am găsit niște oameni săritori care în momentele cele mai grele încearcă să te ajute cu ce pot ,apelați cu încredere când sunteți la necaz si zi si noapte ca ajuta cu încredere .
Locații recomandate