/Bucuresti/Servicii funerare

Institutul de Medicină Legală Mina Minovici

Șoseaua Vitan-Bârzești 9-11, București 077160, România

Institutul de Medicină Legală Mina Minovici
Servicii funerare
2.9
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94QV+Q7 București, România
+40 21 332 1156
legmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Anonim 06
Anonim 062 ani în urmă
La cateva luni de la un accident cu vatamare, cei de la rutiera, m'au retrimis la inml pt o noua expertiza, deoarece am ramas cu sechele. La inml, dr respectiva, mi'a cerut sa ma reintorc cu documentele medicale autentificate cu stampila, desi este ilegal, si mi'a solicitat rmn'uri de dinaintea accidentului, ca sa dovedesc ca nu sunt din copilarie sechelele. De ce asa ceva?
Simona coroi
Simona coroi2 ani în urmă
Buna seara ,
Stie cineva dacă se poate intra in aceasta institutie cu test rapid antigen facut in laborator dacă nu sunt vaccinata? Am o programare pentru un test ADN la ei si doresc sa stiu care este procedura pentru nevaccinati. Multumesc
Cristi Popazu
Cristi Popazu4 ani în urmă
O institutie de c...t asteptam de 1 saptamana sa o ingropam pe bunica ....si gici ce...e inchis la iml...A fost intrenata la spitalul de arsi unde a decedat...de o saptamana tot insistam sa.i faca autopsia sa.i scoatem certificatul de deces..si ei sunt in concediu...trebuie sa mai asteptem inca o saptamana sa deschida(sunt sarbatorile)..si apoi face autopsia...birocratia asta..pentru u act stam 2 saptamani..
ISAR TEODORA
ISAR TEODORA2 ani în urmă
Am cerut copie la testul covid nu mi-au dat ca nu se poate." Testul e la doamna dr si nu se poate lua o copie." Am cerut copie de pe rezultatul autopsiei: nu se poate. Dar de ce s-a facut autopsie daca avea Covid? Nu este ilegal??? Intreb si eu...
Apoi bietul om este declarat " persoana necunoscuta" dar avea buletinul la el cand a venit din spital. " Asa a venit de la spital" "Asa e protocolul" . Apoi mi-l da cu covid sa ma plimb cu el pe la primarie, prefectura etc...parca nu era voie . Nu mai inteleg nimic.
Mihai Ionescu
Mihai Ionescu2 ani în urmă
Din prima SGPI sau cum se numește serviciul de paza mi a lasat un gust amar. Nu numai ca se comporta de zici ca sunt doctori in spital,fac mișto de tine, etc.. Dar nu m au lăsat sa aștept 5 min cu mașina in incintă, m au pus sa ma plimb prin zonă până, ca nu este problema lui. Data viitoare mai bine nu,sa nu mai zic ca programarea o aveam la 10 30 si am intrat la 11 30.Asa ca pot spune ca m am plimbat ceva 🤣Aveți grija sa rămâneți sănătoși, mai bine decât sa ajungeți aici
Adriana Petrila
Adriana Petrila2 ani în urmă
1.Nu se raspunde la telefon! 2. Va comportati execrabil !Dupa insistente (am sunat cateva zile), a raspuns o doamna care m-a directionat catre alta colega -interior 1311( sper ca am retinut bine). Am vrut sa ma prezint insa am fost intrerupta, ''doamna'' de la telefon mi-a spus ca nu asta o interereseaza ci numarul documentului pe care il am. A urmat o serie de reprosuri din partea ''doamnei'' ( ca nu am fost niciodata la ''ei'' in locatie, de aia nu stiu cand pot ridica documentul). Am vrut sa ma asigur ca se lucreaza conform programului si nu au un program special (Pandemie). Am rugat-o pe ''doamna'' sa se prezinte. Raspuns: ''Nu, nu puteti sa stiti numele meu.. eu nu sunt pusa aici sa ma prezint.'' Foarte josnic pentru o institutie care este sustinuta din taxele noastre! Rusine!!
Zary YT
Zary YT2 ani în urmă
Cel mai dezastruoasa instituție. Astept dupa niste rezultate de câteva luni .
Nepăsare si bătaie de joc am platit si banii pentru acestea rezultate si tot degeaba te tin foarte mult timp la telefoane nu ati raspuns si dau cu ocupat .foarte frumos din partea lor .
Ei spun că sunt singura instituție deschisă si nu pot rezolva toate fișele. Păi sunt platiti din banii statului si ar trebui sa aiba medici doctori ai ect.
Fundatia Parada
Fundatia Parada2 ani în urmă
Institutie publică absurdă, aberantă, ultra birocratică, lipsită de empatie și compasiune, cu acces on line inexistent, contact telefonic indisponibil, o varză totală și ostilă celor care au nevoie de ea. Excelent rezumat al serviciilor delivrate de statul român cetățenilor săi.
Locații recomandate