/Bucuresti/Servicii funerare

KASARA

Aleea Huedin nr.5, Aleea Huedin 5, București 077120, România

KASARA
Servicii funerare
4.9
227 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
94M2+8Q București, România
+40 765 800 500
funerarekasara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Denes V1 an în urmă
Kasara inseamna mai mult decat produse de foarte buna calitate. Inseamna servicii personalizate, indrumare, compasiune si totala disponibilitate. Un avantaj imens este modul in care Kasara vine in intampinarea nevoilor si dorintelor familiei indurerate, deoarece domnul Dan Istrate cunoaste in detaliu atat obiceiurile religioase si traditiile, cat si abordarile actuale, moderne in derularea funerariilor, pe care le coordoneaza fara cusur.
Am apelat din nou la Kasara, stiind ca voi beneficia de toate acestea si, cumva, au reusit sa fie peste asteptari.
Va multumim, Kasara! Prezenta dumneavoastra discreta, dar permanenta alaturi de noi, ne-a permis sa ne putem indrepta toate gandurile catre omul pe care l-am pierdut si ne-a dat siguranta ca il vom conduce cu demnitate si respect pe ultimul drum.
TRANDAFIR MIHAELA1 an în urmă
Recomand cu incredere pentru promtitudine si servicii de calitate si empatie firma Kasara, eu am trecut mai usor prin momentele grele de despartire la pierderea mamei.
Cristina Popescu
Cristina Popescu2 ani în urmă
Pentru plecarea mamei nu esti niciodata pregatit sufleteste! Ti se opreste lumea si vrei si tu sa ramai acolo, oprit!
Dar, poate cu un rost bine gandit, sunt multe treburi de facut, de rezolvat. Daca esti binecuvantat cu o familie extraordinara, in cazul meu, o fiica si un tata, poti indura, impreuna, insuportabilul. Mai ramane ca Dumnezeu sa te ajute si sa-ti scoata in cale oamenii cei mai potriviti pentru ca totul sa desfasoare asa cum trebuie, cinstindu-l cu evlavie, respect si elaganta pe cel care pleaca de langa noi. In cazul nostru, acestia sunt familia Istrate - KASARA- reprezentati prin Dan Istrate.
Profesionalismul fara cusur si discretia sunt cartea lor de vizita, dar, mai presus de acestea, intelegerea emotionala cu care iti vor gestiona durerea si nevoile acestui moment, te vor face sa-i apreciezi la un nivel mult peste cel strict pentru care i-ai cunoscut, la nivelul rar intalnit astaz, cel de om care intelege si ajuta un alt om!
Eu si familia mea va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi in cel mai greu moment al familiei noastre.
Stefania Voicu
Stefania Voicu2 ani în urmă
Într un moment foarte greu din viața noastră, eu am avut norocul să primesc ajutorul de la o echipă de oameni cu un suflet mare care au dat dovada de profesionalism, seriozitate și înțelegere. Servicii Funerare București Kasara, niște oameni extraordinari care au fost pentru familia mea un adevărat sprijin în cele mai grele clipe în care efectiv nu știam de unde și cum să încep.
Va mulțumesc pentru empatia de care ați dat dovadă, pentru calitatea serviciilor și pentru promptitudine. Vă mulțumesc si vă recomand din tot sufletul celor care au nevoie de astfel de servicii!
Romeo Dragomir
Romeo Dragomir2 ani în urmă
Se poate apela cu cea mai mare incredere la aceasta companie. Foarte seriosi, se ocupa de tot ceea ce este necesar si la sta in putinta(birocratia cu institutiile statului trebuie sa le rezolvati dumneavoastra), respect deosebit pentru familia indurerata.
Daca voi fi nevoit sa am nevoie de asemenea servicii, cu siguranta voi apela din nou.
Multumesc firmei Kasara pentru ajutorul si sprijinul oferit
Gabriela Stefan
Gabriela Stefan2 ani în urmă
Firma Kasara s-a ocupat de intreaga organizare a funerariilor soacrei mele, totul a fost impecabil! Empatia, rafinamentul, eleganta sunt pe primul loc si de departe de alte firme din domeniu sunt adevarati profesionisti!!! Recomand din suflet aceasta firma deoarece respecta tot ce inseamna prestarea serviciilor, iar produsele sunt de calitate. Am vazut cu alte ocazii prestarile altor firme...

Multumim din suflet echipei de la firma Kasara pentru ca ne-a fost alaturi pe tot parcursul evenimentului (a 3 a oara)!

Numai bine! – Gabriela Stefan, Bucuresti
Burcea.adrian2@gmail.com adrian
[email protected] adrian2 ani în urmă
Am avut o mare durere prin decesul mamei mele si agentia a fost recomandata de niste oameni straini,pina atunci nu am apelat niciodata la asemenea servicii,nu am crezut ca pot avea asa sustinere si suport din partea lor. Mulțumesc încă o dată acestei firme și o recomand săi sprijine și pe cei care au nevoie de ajutorul lor în acele momente grele. Mulțumesc pentru tot !!!
Radu Curca
Radu Curca2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea. Au fost alaturi de noi in acest moment greu si au dat dovada de profesionalism, amabilitate, seriozitate si discretie. Tot ce am stabilit impreuna s-a respectat in detaliu si la cele mai inalte standarde. Multumim!
Tom Ruzsa-Voicu
Tom Ruzsa-Voicu2 ani în urmă
Dan Istrate este leac de durere prin însăși prezență și înfățișare.
Atent la detalii, sensibil la suferință, reușește să aducă senin in sufletele îndurerate.
Serviciile sunt prompte, calitatea elitistă, retribuția decentă, cuvântul e onoare.
Culmea aprecierii acestei colaborări este că ai vrea să ai de a face cu Dan Istrate și echipa Kasara, fără ezitare, oricând, cu plăcere…

Raluca V
Cristian Marinescu
Cristian Marinescu2 ani în urmă
Recomand cu multa încredere serviciile acestor oameni minunați care au respect fata de ceea ce fac, respect fata de oameni și care știu sa te ajute în clipele de cumpănă din viata...Mulțumim din suflet pt sprijinul acordat...super oameni, recomand
Locații recomandate