/Suceava/Servicii de mutare

Cabritur SRL

Constantin Brâncoveanu, nr. 4, Rădășeni 727460, România

Cabritur SRL
Servicii de mutare
4.3
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F762+VV Rădășeni, România
+40 753 567 567
cabritur.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 12–14
Scrie o recenzie
Daniela Baranga
Daniela Baranga2 ani în urmă
Buna ziua ,ma numesc Baranga Daniela imi pare rau ca am colaborat cu aceasta companie Cabri tur,am crezit ca este o companie serioasa dar mam inselat mai bine platiti mai mult ,pentru ca nu sunt persoane de incredere mi sa furat un pachet cu lucruri de valoare si inca nu am primit nici un raspuns
Honey land
Honey land2 ani în urmă
O firma românească cu oameni de omenie!
100% profesionisti si orientati spre client!
Cristina
Cristina3 ani în urmă
Am trimis colet din Scotia in Romania. Curierul a fost foarte de treaba. A fost foarte usor sa comunic cu compania si m-au tinut la curent pe tot parcursul livrarii. Servicii excelente.
Pamfil Furtuna
Pamfil Furtuna3 ani în urmă
CABRITUR a fost o surpriza placuta. Toate coletele trimise in UK au ajuns intr-un termen rezonabil si in buna stare. In aceste vremuri, pe care le traim, este nevoie de o extindere a serviciilor CABRITUR in UE. Deja a fost anuntata o parte a extinderii. Felicitari CABRITUR !!!
Gabriel Trifa
Gabriel Trifa2 ani în urmă
Foarte placut impresionat de experienta cu voi! Am trimis un pachet din Cluj in Londra. Domnul sofer a fost de acord sa ne intalnim intr-o benzinarie ca sa nu ma mai deplasez pana la aeroport unde era in mod normal punctul de intalnire. Pachetul a ajuns intact in 2 zile. Nu inteleg de ce au dat altii reviewuri de 1*. Recomand!
Danielle jackson
Danielle jackson2 ani în urmă
Prima experienta cu Cabritur si nu am fost dezamăgită! 😊
Coletul expediat către Anglia a ajuns in seara aceasta si in stare bună . De asemenea, foarte mulțumită de faptul că de fiecare data cand am sunat pentru info sau nelamuriri mi s-a răspuns imediat la telefon de către personalul de la sediu .
Recomand !
Anghel Isabela
Anghel Isabela2 ani în urmă
Am trimis un colet in anglia, a ajuns exact cand mi-a fost spus si intr-o stare impecabila.I-am ales pentru recenzii si merita pe toate cele de 5 stele.Curierii sunt foarte de treaba si receptivi, fac tot posibilul sa ajunga la destinatar.Am numai cuvinte de lauda, aveti incredere pentru ca este o firma serioasa.Cu siguranta o sa mai trimit prin ei.Sa o tineti tot asa!
Irina Oarza
Irina Oarza2 ani în urmă
Am avuta placerea sa colaborez cu aceasta firma si datorita soferului,,, Greg,, cred, am ramas placut surprinsa de profesionalismul, respectul si punctualiatea. Felicitari. Mai rar asa cv. Recomand cu inceedere
Locații recomandate