/Suceava/Servicii de mutare

FAN Courier

Str. Humorului nr 76, Șcheia 727525, România

FAN Courier
Servicii de mutare
4
583 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M636+C9 Șcheia, România
+40 723 212 239
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Iri
Florin Iri2 ani în urmă
Când am sunat la sediul din Șcheia(Suceava) și le-am explicat faptul ca șoferii (unii dintre ei) ,mint clienții și nu vor sa livreze coletul nici măcar a doua zi.....mi s-a închis tel. în nas . Din acest motiv , următorul pas este plângerea la Protecția consumatorului.
Nunu Catalin
Nunu Catalin2 ani în urmă
Am avut O SINGURA experienta neplacuta. Achitat suplimentar serviciul de livrare sambata. Sambata am primit mesaj ca am fost cautat la locatie, mesaj pe care l-am vazut dupa ora 15:00. Cineva a fost in permanenta acasa si nu am primit apel. Programul se termina , sambata, la ora 14:00. Coletul a ajuns luni
Marina Butnariu
Marina Butnariu2 ani în urmă
Am primit recent un colet, iar curierul a refuzat sa imi aduca coletul pana la adresa! Avand drept scuza ca nu are voie pe drumul privat , unde locuiesc!
Nu mi se pare normal sa ma astepte la 300 m distanta de la adresa scrisa pe colet!
La cei de la bloc , merge si le bate la usa, nu ii cheama la strada principala!
Foarte urat!
Bogdan POPOVICI
Bogdan POPOVICI2 ani în urmă
Se poate și mai bine.
La sediul din Șcheia există câteva domnișoare/doamne care nu tratează clienții cum ar trebui. Data viitoare aduc o 🍋, poate le trece "greața".
Măsurile sanitare nu sunt respectate, din păcate.
Diana Turcan
Diana Turcan2 ani în urmă
Niste neserioși, fac comanda online sa vina curierul acasă, primesc mail de confirmare. Bineînțeles că nu vine nimeni a doua zi, iar când sunt la ei, după două apeluri în care am stat minute întregi în așteptare și în final mi-au închis, a treia oară îmi răspunde o duduie plictisita și nervoasa că ei nu au nicio comanda înregistrata pe numele meu. Și nici nu îmi preia comanda că au clienți, să vin eu sa duc coletul. Pai asta e și ideea mai nesimțiților, că eu apelez la voi că din diverse motive nu mă pot deplasa la voi la sediu... Nu voi mai avea de-a face cu ei și cât voi putea le voi face reclama negativă. A, și nu e prima data când trec prin așa ceva cu ei. Rușine!
Silviu Caraciuc
Silviu Caraciuc2 ani în urmă
Serviciul de curierat, primul la care apelez intotdeauna cand am de trimis ceva.
Nu am avut vreodata probleme cu pachetele trimise sau primite. Curierul de pe zona mea este un baiat de nota 10.
Fishman Kaby
Fishman Kaby2 ani în urmă
Fac comanda de ridicare colet. Îmi spune între ora x și y ...stau acasă să aștept curierul sa ridice comanda. Sun sa vad de ce nu vine și îmi zice pasiv: de acum luni. Servicii de calitate...dar nu știu de care. Oriunde cu plăcere!?! Serios?? Când vor ei și unde vor ei.
Costel Roszar
Costel Roszar2 ani în urmă
Super comportamentul băieților la preluare, coletul a ajuns la destinație în mai puțin de douăzecișipatru de ore(la 500km). Felicitări! Țineți-o tot așa!
Locații recomandate