/Suceava/Servicii de mutare

Nemo Express

Comuna Moara 727377, România

Nemo Express
Servicii de mutare
2.6
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J673+67 Comuna Moara, România
+40 731 496 475
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sergiu balau
Sergiu balau2 ani în urmă
Stau cu pletele vechi in depozit și livrează colete venite în aceiași zi.
Exemplul meu colet ajuns in data de 13.12 în depozit Suceava și vineri 17.12 când am fost la ei coletul nici macar nu era încărcat în mașină care era plină cu colete venite în ziua respectivă deci mi-am ridicat și gura cerul de la depozitul lor în condițiile în care am achitat transport până la adresă.

Cazul doi un colet livrat după 3 zile de stat în depozit și sunat in fiecare zi și întrebat de el surpriză când a ajuns era deteriorat și cu produse lipsa din colet.
Irina Lucescu
Irina Lucescu2 ani în urmă
Mai sigura si mai rapida este Posta Romana. Curierii se plang ca au de livrat multe colete in timp scurt. Sugerez a se angaja mai mult personal, daca nu faceti fata.
In plus, la telefon nu raspunde nimeni niciodata decat daca suni la Call Center mai intai.
Danut Ababei
Danut Ababei2 ani în urmă
Cea mai proastă firma de curierat din zona Sucevei ! Un colet ridicat de ei de joi dimineata nu a ajuns la destinatar nici la inceputul saptamanii urmatoare ! Si nu e un caz singular !
Otilia Costiuc
Otilia Costiuc2 ani în urmă
Livrează din Iași în Suceava într-o săptămână... Dacă verifici awb, afli cu surprindere că nu ai putut fi contactat sau că ai solicitat amânarea livrării pentru altă zi. Nu recomand!
Dinu Cristian Arminici
Dinu Cristian Arminici2 ani în urmă
Șoferi indisciplinați în trafic. Șoferul autoutilitare B517NMO, după ce ca ai întrat pe rosu în intersecție, tot tu înjuri și cu gura mare și îmi tai banda fără sa te asiguri. Dacă nu puneam frână, te izbeai în mine.
Mateiciuc bogdan
Mateiciuc bogdan2 ani în urmă
Cea mai slabă firmă de curierat. Astept două anvelope de 6 zile. Au ajuns in depozitul din Suceava de 3 zile și nu mi le-au livrat in oraș in Suceava. Sunt neserioși total! Evitați NEMO !!!!!!
Arlechino Chis
Arlechino Chis2 ani în urmă
Cea mai slaba firma de curierat au preluat coletul de pe data de 19.01.2022 suntem în data de 26.01.2022 și nici nu mi la adus am sunat la firma de 2 zile mia dat nr la șofer care el nici nu mai răspunde....
Georgiana Ene
Georgiana Ene2 ani în urmă
Nici o stea nu merita. Pentru un colet expediat in data de 30.04.2020, trebuie sa astept 7 zile lucrătoare pentru a primi rambursul (raspuns de la dispecera). Azi fiind 11.05.2020 si inca nu au venit banii. În cazul acesta, mai bine apelam la poștă, dar am apelat la un serviciu de curierat rapid, nu? O mare bătaie de joc...
Locații recomandate