/Suceava/Servicii de mutare

Tarsin Radauti

Strada Ștefan cel Mare, Rădăuți 725400, România

Tarsin Radauti
Servicii de mutare
4.4
103 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
RWR3+3F Rădăuți, România
+40 230 560 555
tarsin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–21
Marți: 6–21
Mirecuri: 6–21
Joi: 6–21
Vineri: 6–21
Sâmbătă: 6–21
Duminică: 7–20
Scrie o recenzie
DANY1 an în urmă
Firma e serioasă dar unii șoferi lasă de dorit ma refer la cei care fac ruta Torino unii pretind bani ca sa oprească locuri in fața .te urci in autocar si iti zic ca primele locuri sunt rezervate pe scaune sunt deja puse genți etc după vezi ca cine ocupă locurile dau la șoferi 20lei.
Nicoleta Mandiuc
Nicoleta Mandiuc2 ani în urmă
O firma care o cunosc de când s-a născut,dar în acest moment o pot cataloga la transportul public din timpuri apuse,o fi nepăsare,o fi neglijență față de călători?nu îmi explic ,mie greu sa cred cum banii transforma oamenii și totuși am calatorit cu un autocar care a fost scos de pe extern cu mult timp in urmă, ziceau șoferii că a zis șeful că mai merge o dată,și a mers doar până la Verona domnule Lucescu,in schimb noi cei din acel autocar la Nr vreo 74 nu știm sigur câți vor mai merge odata
Bogdan Bogdan
Bogdan Bogdan2 ani în urmă
Sub nici o form nu recomand aceasta firma. Cea mai neserioansa firma, soferi indisciplinati rau tare de tot. Pun viata calatorilor in pericol.
Cornel Chirita
Cornel Chirita2 ani în urmă
Firma serioasă, punctuală, o recomand cu incredere..singurul neajuns care nu mi-o cazut bine e ca mai erau locuri libere,dar pe noi ne-au inghesuit cate 2 pe scaune..piate asa e politica firmei..dar pe ansamblu general,a fost ok.5 stele pentru amabilitate șoferilor, profesionalismul lor pe ruta Ro-It
Marius Valeriu Nastasiuc
Marius Valeriu Nastasiuc2 ani în urmă
De incredere sant multi ani de zile de cand trimit pachete cu Tarsin din Torino in Romania sau invers primesc pachete din Romania la Torino nu sant probleme totul e perfect recomand cu incredere
Georgiana Ilinca
Georgiana Ilinca2 ani în urmă
Am călătorit de multe ori cu ei,dar comportamentul unor șoferi lasă de dorit,în special unul,cu numele Ionuț.
Nu știu cât este de normal, să întrebi o fată, pe care o știi și a mai călătorit cu tine care este bagajul ei și dacă are ceva suspect în el?
Ca cică așa este legea,acum..Ei bine dacă este lege,atunci ma întreb;De ce pe alți pasageri ,care au urcat în fața mea nu i-a întrebat și nici controlat?
Având în vedere că e lege,faci asta cu toți pasagerii, nu doar cu cine ți se pune pata, sau poate crezi ca poți intimida.
Este inadmisibil așa ceva.
Trebuie sa le oferi bani ca să fie drăguți cu tine?
Ca nu înțeleg...
Datoria ta,ca și șofer este sa fi drăguț cu clienții și nu doar cu cine crezi tu.
Brendon SERBAN
Brendon SERBAN2 ani în urmă
Aveti grija la soferi!!! Am dat 50 € la sofer sa platesc trasporul pt 3 colete, c'è a facut domnul;A zis stai putin sa vad ceva dupa usa de la Furgon..dupa c'è sa intors a zis ca i am dat doar 20 €( Verona IT)
Atentie!!!!
Nistor Sami
Nistor Sami2 ani în urmă
Cea mai buna companie de transport
Gabi Dijma
Gabi Dijma2 ani în urmă
Agentul de pe Irlanda de Nord vorbește urit (și nu e prima oara)..voi schimba firma chiar daca ,cu cine voi trimite un pic mai scumpă..și așa băieții ăștia rotunjesc destul de consistent și chipurile nici nu au bani sa ți de-a rest..nu recomand
Locații recomandate