/Suceava/Servicii de mutare

Inspectoratul Județean de Poliție

Bulevardul 1 Mai 9, Suceava 720224, România

Inspectoratul Județean de Poliție
Servicii de mutare
3.2
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6QV+FH Suceava, România
+40 230 203 004
sv.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Razvan Mocanu
Razvan Mocanu2 ani în urmă
Grup mafiot organizat camuflat în uniforma Poliției Romăne. Este unealta de bază a mafiei lemnului din Suceava.
Nico m
Nico m2 ani în urmă
Faceți treaba pentru care sunteți plătiți! Nu mai lucrați mana in mână cu mafia lemnului! Nu mai e nimeni cinstit in tara asta?
Catalin Olari
Catalin Olari2 ani în urmă
Nu raspunde nimeni la telefon si nici la email.
Voi reveni sa actualizez acest review de indata ce-mi va raspunde cineva.
Alexandra Nailwal
Alexandra Nailwal2 ani în urmă
Este de neimaginat cum în zilele de azi lucrează la poliția română tot felul de indivizi care nu știu să vorbească respectuos, au o atitudine foarte proastă, îmi face-ți țara de râs. Un domn englez încearcă de mai bine de 6 luni să-și recupereze bicicleta electronică care valorează foarte mult care ia fost furată din Anglia și a ajuns în România și poliția aceasta nu este în stare să i-o restituie după atâta timp. Cei de la birouri dorm pe ei nu răspund la telefon sau la email-uri iar când într-un final răspund mai au și atitudine și promit că se ocupă și nu fac absolut nimica. Sunt plătiți acești ofițeri să stea de pomană. Îmi e rușine de așa țară a mea. Rușine să vă fie cei de la Investigații criminale.
Sebastian și formația Pop
Sebastian și formația Pop4 ani în urmă
Buna ziua ! aduc in atentia d-v problema comportamentului . Acest Cepoi ionut florin Ag sef atj la sectia de politie rurala pojorata jud Suceava ...care se crede Buricul pamantului a folosit un comportament neadecvat etc in continuare doresc sa afirm faptul ca, nu are bunul simt absolut de loc abuzand de functia pe care o detine acest Florin Cepoi ma amenintat ca, daca mai comentez ma va ridica cu mascatii si ma va duce la sectia de politie lucru ce nu mi se pare normal ca un om al legii sa prezinte amenintari verbale inpreuna cu inaca un coleg de-al lui fata de deciziile luate consider ca a folosit in mod abuziv un comportament inadecvat profitand de faptu ca am fost singur ...in continuare nu avea uniforma de la circulatie ...in consencinta va rog sa luati masuri asupra acestui individ .... Va multumesc ! In caz contrariu se va actiona civil in instanta aceasta cauza ....
Gusan Ana
Gusan Ana4 ani în urmă
Program foarte scurt , pentru ridicarea permisului de conducere este de la ora 8:30-11 și de la 14-15:30, ce fel de orar e ăsta!?
Și nu este indicat nicăieri pe site .....
E. A. Iantuc
E. A. Iantuc5 ani în urmă
Public acest post ca multumire și ca compliment : “ burocratia in România funcționează “ chiar dacă nu mereu dar trebuiesc și premiați oamenii atunci când merita ..
Am avut necesitatea pentru o adeverința precum ca am pierdut plăcuta cu numărul la mașina in străinătate și având biletul de întoarcere la avion trei zile după depunerea cererii am rugat sa mi se elibereze mai devreme decât era prevăzută eliberarea .
Mulțumesc la cine de cuviință ca a făcut in așa fel ca eu doua zile după depunere sa pot deja retrage adeverința lucru care a permis și ca eu sa pot scoate plăcuta înainte de plecare .
Jennifer B.
Jennifer B.2 ani în urmă
Ridicarea permisului trebuie facilitata, nu jignesti oamenii cum ai chef doar pt ca esti obisnuit ca toata lumea sa rada sau sa aprobe glumele -dlui politist de la intrare- seci si proaste. Daca eu imi faceam treaba asa ma dadeau afara (fara mita, am un salariu mai bun decat dl politist). Impovareaza treaba un politist care nu stie sa isi faca meseria, sa fie prpfesional si sa stie sa vorbeasca! Eu nu pot sa imi dau seama cum o asa atitudine este pusa in relatie cu "clientii". Localnicii is de vina pt ca va accepta si accepta sa va raportati la ei asa.
Locații recomandate