/Suceava/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 1

parter şi etaj, Strada Ștefan cel Mare nr. 1, Gura Humorului 725370, România

Oficiul Poștal 1
Servicii de mutare
2.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HV3P+69 Gura Humorului, România
+40 230 235 020
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Margelusa Mihu
Margelusa Mihu2 ani în urmă
Doamna de la ghișeu se comportă extrem de urât,pare deranjată de orice interacțiune cu clienții, se cunoaște după priviri, nu cred ca i se potrivește aceasta meserie. Ar trebuii sa fie mai amabilă, să zâmbească și să răspundă frumos la orice întrebare, mai ales când acesta ii este adresată frumos! Dacă crede ca nu poate face o schimbare, ar fii cazul sa schimbe meseria!!!
DAN MARCU
DAN MARCU3 ani în urmă
Mai bine ar inchide cotetul !
Program de la 8 pe site si cand mergi acolo au hartie ca ei incep la 9.
Primesc bani degeaba.
Costel Channel
Costel Channel4 ani în urmă
Bună seara! Așa numită poștă din Gura Humorului în primul rând nu are loc de parcare ...Doamna care lucrează acolo mai bine să stea acasă lângă sobă la greața pe care o are în ia! Nu recomand! Dacă doriți să trimiteți pachete recomand Fan curier!
Shushaneaua
Shushaneaua6 ani în urmă
Deși experientele mele cu Posta română nu sunt tocmai plăcute, aci in Gura Humorului am tot respectul pentru doamnele angajate. Bravo!
D C
D C2 ani în urmă
Am trimis un colet pentru o prietena, desi am platit toate taxele aici in tara unde sunt,ea a trebuit sa plateasca din nou, motiv ca a stat coletul la posta, dar in timpul acesta nu a anuntat nimeni ca prietena are colet la posta. Nu stiu cum lucreaza oamenii astia acolo, probabil ca freaca menta....ahh nu fac sirop de menta. In stilul asta Romania nu o sa avanseze niciodata, coruptia e inca la putere, lenea, furtul , minciuna , te doare mintea.
Sunny
Sunny2 ani în urmă
Cum a mai zis și alt domn, acea doamna ce lucrează acolo este foarte "plina de sine" și superioara. Nu vorbește respectuos și nu evita nicio situație în care sa îți dea la obraz. În plus, nu am rezolvat nimic cu ea. Ori nu știe, ori nu vrea sa ma ajute. Încercați pe cât posibil sa nu aveți treaba acolo la posta! Deplorabil.
Alin Zbughin
Alin Zbughin2 ani în urmă
Personalul ar putea fi mai amabil...
Gianina Gheorghiu (Janine)
Gianina Gheorghiu (Janine)2 ani în urmă
Durează prea mult până ridici coletul!
Locații recomandate