/Cluj/Servicii de mutare

Orange shop

Bulevardul 21 Decembrie 1989 23-25, Cluj-Napoca 400105, România

Orange shop
Servicii de mutare
3.9
754 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+XQ Cluj-Napoca, România
orange.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad Pavel
Vlad Pavel2 ani în urmă
In 2021 sa super “digitalizatul”orange pasaportul, un act de identitate emis de statul Roman nu este act de identitate pentru o doamna plictisita de dimineata, care poate sa scaneze doar buletine pentru a imi oferi un cod de activare a unei cartele esim. Aceiasi doamna se dezice de yoxo si spune ca ei nu au treaba cu yoxo si ca ar trebui sa imi fac un abonament la ei diferit mai scump sa ma poata ajuta. Servicii mizere si nesimtire fara limite.
Adrian Barsan
Adrian Barsan2 ani în urmă
Nu mia plăcut ca erau foarte putini operatori pe sala si timpii de așteptare foarte mari.. ma deranjat faptul ca dacă ești din alt județ ești tratat de angajații orange cu indiferenta
Ion Sparleanu
Ion Sparleanu2 ani în urmă
O experiență extrem de neplăcută .am fost la agenție să îmi fac rooming pentru elvetia, am făcut un alt contract evident mai scump și surpriza !nu am roming și nu pot folosi telefonul.am dat zeci de telefoane la Orange , fiecare respondent mi-a spus altceva am mai platit 75 de euro și după patru zile nimic .o mizerie.
Adrian Negură
Adrian Negură2 ani în urmă
Oameni faini, păcat ca nu e fibra în localitatea BACIU, Județul Cluj... mare păcat.
Diana TheSanaid
Diana TheSanaid2 ani în urmă
Foarte dezamagita de (non) serviciile primite cand am venit sa fac un retur in acest Orange shop. pur si simplu au refuzat sa ma ajute pasandu-ma dintr-un loc in altul si zicandu-mi sa fac retur online, iar cei din online mi-au zis ca se face retur in orice shop sau store.
Si uite cum alt client Orange se schimba pe Telekom Romania
Sebastian Sinca
Sebastian Sinca2 ani în urmă
Imi amintesc ca pe vremuri era o placere sa discuti cu un agajat Orange. Din pacate acum am intalnit acolo doar angajati plictisiti si obrasnici care nici macar nu cunosc procedurile. Am mers de doua ori cu produs defect, constatat de ei dar problema de garantie nu e rezolvata pt ca angajatii pur si simplu nu stiu cum se procedeaza. Nu va putem ajuta faceti reclamatie si va sunam noi... Suni la operatori te trimit in magazin iar in magazin te pun sa suni la operatori. Sunt convins ca daca cumparam de la orice alt butic din in colt rezolvam mai repede problema si eram tratat mai cu respect. Experienta neplacuta.
Gabriela precup
Gabriela precup2 ani în urmă
Ok, am rezolvat facil problema pentru care m-am dus la ei👍
Ramona Rosca
Ramona Rosca2 ani în urmă
Profesionali, amabili si draguti draguti!❤
Locații recomandate