/Cluj/Servicii de mutare

Sameday Courier Cluj

Strada Șesului F.N, Apahida 407035, România

Sameday Courier Cluj
Servicii de mutare
1.7
927 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
QPWM+4G Apahida, România
+40 738 747 151
sameday.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Peter150 zile în urmă
Nu am cuvinte..
Nr de contact la care nu raspunde nimeni..colete neaduse acasa...umblam noi prin parcari dupa curieri...daca ai o prb nu ai unde apela...curieri aroganti...neprofesionalism..nu cred ca sunt informati angajatiica sunteti o firma de servicii..si oamenii platesc sa aiba pachetul la usa....eu cred ca angajatii nu stiu rolul unei firme de curierat...sau nu intereseaza pe nimeni sa fie multumiti clientii...sau habar nu am cum ganditi toti de acolo..de la muncitori la sefi...
Ihab naddour1 an în urmă
i have calling since yesterday and nobody answer funny no??
Ramona Radut-Taciu
Ramona Radut-Taciu2 ani în urmă
Buna ziua! Persoanele care asigura transportul nu raspund la telefoane. Nu dorim sa deranjam, dar cand primim mesaj pentru livrarea coletelor si/ sau returnarea unor produse, ne asteptam sa fie reale datele din mesajele trimise. Astazi la ora 9:01 am primit mesaj ca va veni cineva pentru returnarea marfii. In 8 ore de munca am facut 7 apeluri telefonice si nu mi s-a raspuns nici macar la unul. Evident ca s-a incheiat programul si nu s-a intamplat nimic. E nevoie de sprijinul OPC? Sau, mai mult decat atat???
Bogdan Radu
Bogdan Radu2 ani în urmă
O comanda de la fashiondays a ajuns la easybox atunci cand trebuia. Cand am mers sa o ridic, pinpad-ul aferent platii cu cardul nu functiona, deci nu am reusit sa ridic comanda. Dupa 56 de minute in asteptare cu call center-ul sameday, operatorul mi-a multumit ca i-am sunat si au spus ca vor remedia problema. Trei zile dupa (zile in care am verificat constant easybox-ul), situatia nu s-a remediat. Dupa inca o ora si jumatate in asteptare la sameday, operatorul mi-a spus ca ei nu stiu care e problema, ca pe zona Cluj (unde locuiesc) trebuie sa sun la un alt numar de telefon. La acel numar de telefon nu raspunde nimeni. Desi atat fashiondays cat si sameday m-au asigurat ca nu se va face retur la comanda, fix acest lucru s-a intamplat. Evident, nu exista comunicare intre fashiondays si sameday, nu exista comunicare intre sameday si sameday, iar grija fata de client este absenta. De evitat !
Emanuela Ciupe
Emanuela Ciupe2 ani în urmă
Oribila experienta si bataie de joc fata de oameni. Suni o zi intreaga si nu poti dai de cineva care sa iti spuna daca sms-ul primit cu ziua livrarii e corect si la ce ora va fi livrarea. Conduci 50 km ca sa fii la adresa de livrare si astepti si mai suni la call center, ei nu stiu, la curier nu raspunde nimeni si iar astepti si pana la urma nu vine. Ti-ai pierdut ziua. Dar e si maine o zi care poate fi la fel. Foarte scazut nivelul, evitati.
Bica Paul
Bica Paul2 ani în urmă
Ce-a mai slabă și neserioasă firmă de curierat existentă din piață. Stai la telefon o ora sa îți aștepți rândul sa poți vorbi cu un operator. Și culmea mai și spun câți clienți sunt în fața ta dar se blochează la un număr bietul robot și îl repeta pana închizi tu telefonul. Încerci sa suni curierul care nu îți răspunde si mai mult de atât îți și blochează numărul.
Oare ar strica o verificare de la protecția consumatorului?
Întreb și eu pentru un prieten.
Doamne ajută de un faliment plăcut.
Daniel L
Daniel L2 ani în urmă
Partea cea mai aiurea la Sameday este că primesti mesaj că vor veni la tine sa ridice un colet. primul mesaj marti, al doilea miecuri si al treilea joi. Ai si numar de telefon sa suni curierul, să pară profi. OK, il suni dar, surpriză: de dimineata cand primesti mesajul pana pe la 15 nu raspunde nimeni. pe la 15.30 afli că el nu mai vine în zonă, pentru că a fost deja și că revine mâine. Mâine, povestea se repetă, alt număr de telefon, alt curier dar, aceeași poveste. Și uite așa stai și îți faci programul după o persoană sau o firmă care nu are nici un fel de etică și pe care, din ce observ, nu le pasă de ceilalți. Și din ce observ, majoritatea angajaților te tratează cu aceeași atitudine...
Julio Lucas
Julio Lucas2 ani în urmă
Nici măcar o stea nu aș da. Mi-e silă de Sameday si de curierii de la SameDay si bataia de joc. Poti suna 1 luna ca nu raspunde nimeni, primesc mesaj ca se livreaza, in 30 de secunde alt mesaj ca nu s-a reusit livrarea. Suni, nimeni, 0 nu exista. Vin a doua zi sa ridic coletul din APAHIDA, aflu ca s-a facut retur.
Andrea Tothfalusi
Andrea Tothfalusi2 ani în urmă
Toată stima și tot respectul pentru Domnii care lucrează pe Cluj,strada Oașului.Pånă acum nu am lăsat nicio recenzie deși mereu am fost mulțumită de serviciile lor,de profesionalismul de care au dat mereu dovadă.Astăzi însă mi-au depășit toate așteptările când,mi-au urcat un aparat foarte greu până în apartament și mi l-au și montat până la ultimul detaliu,încet și cu răbdare.Vă mulțumesc cu recunoștință pentru acest ajutor și vă doresc tot binele din lume!
Maria Iulia
Maria Iulia2 ani în urmă
Curierul nu răspunde la telefon sau mesaje... Tb să îmi ajungă un colet platit marți azi e vineri și nimic... Bătaie de joc! Firmă foarte neserioasă iar la sediu răspund foarte greu din cauza solicitărilor și plângerilor clienților. 1 stea dar nu merită nici atât!!!!!!
Locații recomandate