/Cluj/Servicii de mutare

Funky Pizza Cluj-Napoca

Str. Donath 94-96, Cluj-Napoca 400289, România

Funky Pizza Cluj-Napoca
Servicii de mutare
4.1
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHC2+HX Cluj-Napoca, România
+40 742 377 605
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 13–2
Mirecuri: 13–2
Joi: 13–2
Vineri: 13–2
Sâmbătă: 16–2
Duminică: 13–1
Scrie o recenzie
CLUJ Rider
CLUJ Rider4 ani în urmă
Am comandat azi-noapte pe la 1.30 si cum locuiesc aproape am mers personal sa ridic pizza...am primit acel sos cu ulei de masline si usturoi GRATIS ! Niste oameni foarte ospitalieri si de treaba ! Pizza a fost exact cum trebuie sa fie !Tin sa precizez ca acel sos l-am mai gasit doar in Viena unde turcii/arabii il dau cu pensula pe marginile blatului ! Din partea mea,7 stele Funky Pizza !
Gabriel Moldovan 123
Gabriel Moldovan 1235 ani în urmă
Funky pizza? Ce pot sa spun. Sunt student si ma uit la bani:)). Din acest motiv dau banii doar pe ce merita. De aceea comand mereu de la Funky pizza❤️ mereu vine la timp, mereu vine calda, iar ingredientele sunt dintre cele mai bune.
Recomand cu încredere, dupa parerea mea cea mai buna pizza din Cluj ✌️
Neamt Flaviu Andrei (TaibyWish)
Neamt Flaviu Andrei (TaibyWish)5 ani în urmă
Am facut o comanda undeva la 1:00 AM. Timpul de livrare a fost ok dar efectiv si-au batut joc de pizza. Am comandat o oferta 1+1. Ingredientele au fost aruncate efectiv in mijlocul aluatului, care btw era nefacut. O pizza de 700 de grame nu arata ca una de 300. Sosul picant, a fost efectiv cel dulce deasupra caruia era aruncat niste chilli. Nu recomand!
Maier Voicu VOX
Maier Voicu VOX5 ani în urmă
Deși am văzut multe review uri care au un calificativ prost/bad, eu personal si amicii mei care comandam regular mâncare cu delivery am avut de fiecare dată experiente plăcute.
Gustul după părerea mea personală este echivalentul la cele mai bune pizzerii din România sau afară, referitor la transport, se livrează cu mașina, traficul din cluj nu permite un timp de livrare super scurt. Recomand funky pizza !!!
Lucia Racolta
Lucia Racolta5 ani în urmă
O recomandam cu toata caldura 😀 pizza a fost foarte bine facuta, foarte gustoasa. A fost livrata repede (deci nu am mancat cainele de foame) oameni foarte amabili.
Anytime! Un mare plus ca este sngura pizzerie care livreaza pe timpul noptii.
Keep up the good work people 😀
Theodor Radu
Theodor Radu5 ani în urmă
Am comandat 4 pizza Americana (2* oferta 1+1). In total, 88 de lei. Comanda facuta pe la 12 fara ceva noaptea, in fine. Calitatea este execrabila. De apreciat a fost faptul ca a venit calda, dar in rest, puiul era slab pregatit, inca facea piu-piu, iar cartofii erau vai de mama lor inauntru. Zici ca l-au trezit pe bucatar si l-au chemat la munca si saracu’ era chiaun de somn.
Nu recomand.
Itis Whatnow
Itis Whatnow2 ani în urmă
Înțeleg că sunt oameni pe lumea asta ce tratează pizza că pe o mâncare de înfulecat rapid și atât, însă cei de la Funky sunt acei oameni cărora nu le pasa deloc de pizza. Aluat prost făcut, topping-uri pe jumătate gatite, jur că e mai buna pizza aia congelata de la Lidl. Will not recommend this place at all, especially if you're a pizza lover. You can see the cook doesn't like his job by the way he makes these pizzas. So much flour, so undercooked. Just bad.
Raul B.
Raul B.2 ani în urmă
Imi placea foarte mult pizza de aici. In ultuma vreme ceva s-a schimbat si acum nu mai are nimic deosebit. E o pizza decenta dar nu iese in evidenta cu nimic. Ingredientele erau altfel, acum nu mai par de aceeasi calitate, ceea ce cred eu ca nu mai justifica pretul.
Locații recomandate