/Bucuresti/Servicii de mutare

MoveOut - Transport mobila, Mutari firme si locuinte

Strada 11 Iunie 69, București 040171, România

MoveOut - Transport mobila, Mutari firme si locuinte
Servicii de mutare
4.9
257 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39W+X4 București, România
+40 734 394 001
moveout.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tatiana
Tatiana2 ani în urmă
Foarte multumita. Rapizi, seriosi, educati. Am cerut factura dupa o luna de zile si mi-au oferit-o rapid....multumesc mult. Recomand!!
Olga Birea
Olga Birea2 ani în urmă
Tot respectul pentru experienta oferita de MoveOut!! Oferta a fost transmisa in aceeasi zi in care am apelat la serviciile dansilor iar programarea s-a facut atunci cand am avut nevoie,adica peste 3 zile. Au sosit la ora 8 fix,la 11,30 toata casa (doua camere cu muuulta mobila plus aprox. 30 de saci si cutii cu diverse,4 plante mari de apartament,frigider,masina spalat,zeci de conserve gospodaresti pentru iarna,carti) era in cele doua furgonete,iar la 14,30 am fost mutata. Echipa a fost formata din 7 angajati de o politete,atentie si chef de munca asa cum nu am prea vazut in Bucuresti din pacate. Au manevrat totul cu grija,au impachetat vesela,mobila,totul perfect,foarte adaptabili la recomandari si foarte important,nu le-a lipsit zambetul si buna dispozitie de nici nu stiu cum puteau cand carau cutii pe care eu nici nu puteam sa le misc din loc. Au meritat din plin pretul corect si in plus toate multumirile mele echipei,dlui Ionuț si dlui Ianos Nagy. Numai bine si Sarbatori Frumoase va doresc tuturor! Olga Birea
Mariana Pascu
Mariana Pascu2 ani în urmă
O echipa excelenta, sunt foarte multumita de serviciile primite. Am avut trei intalniri in decursul anului 2021 si de fiecare data am fost multumita de servicii. Multumesc pentru colaborarea optima!
Alin rosenzweig
Alin rosenzweig2 ani în urmă
Ce sa zic? Excelent serviciu!
Am sunatla MoveOut azi, Sambata, pe la pranz, aproape intamplator, sa vad daca firma se ocupa si de eliberarea continutului unui apartament pe care vreau sa il eliberez cat mai repede in Pitesti. Minune mare! Mi-a raspuns un tip nemaipomenit, Ianosh, care mi-a oferit pe loc ocazia de a face treaba in aceeasi zi! Normal ca norocul a fost al meu, pt ca s-a nimerit un camion disponibil prin zona, dar baietii au ajuns la timp si in mai putin de 2 ore au terminat tot! Ianosh a pastrat legatura cu mine, raspunzandu-mi live la orice intrebare. Baieti politicosi, atenti, placuti, seriosi si profesionisti! Si sa mai adaug ca totul s-a facut pe maxima incredere, fara sa fie nevoie ca eu sa fiu de fata?
Nu ezitati! Mergeti pe mana lor!
Alin Rosenzweig, Israel
Gabriel Avramescu
Gabriel Avramescu2 ani în urmă
Am apelat la Moveout cand m-am mutat in alt oras. Au atat servicii de mutare, cat si impachetat/despachetat. In cazul meu, doar mutarea a fost necesara. Super profesionisti, punctuali si raport bun calitate/pret.
Sorin Baceanu
Sorin Baceanu2 ani în urmă
echipa m-a surprins intr-un mod placut prin profesionalism,promptitudine si rapiditate. la 8 dimineata s-au prezentat la locatia stabilita ,au impachetat totul in folie si la ora 12 eram deja gata la noua locatie cu tot mobilierul montat. apelati cu incredere la ei!
Luciana Mihaila
Luciana Mihaila2 ani în urmă
Am colaborat cu MoveOut pentru mutare de mobilier, in zona Ilfov-Bucuresti. Sunt placut impresionata de calitatea serviciilor, rapiditate si flexibilitate. Oamenii sunt profesionisti, ii recomand cu caldura!
Marina Stoian
Marina Stoian2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de serviciile oferite. Echipa minunată! Recomand cu căldură! Cu siguranță voi apela și în continuare! Mulțumesc frumos!👍Excepțional!!!
Locații recomandate