/Bucuresti/Servicii de mutare

Hauler - Firma de Mutari | Debarasare Mobila | Spatii de Depozitare

Strada Dealu Mare 8-10, București 042091, România

Hauler - Firma de Mutari | Debarasare Mobila | Spatii de Depozitare
Servicii de mutare
5
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94HP+4R București, România
+40 728 117 188
hauler.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Ciuhan
Anca Ciuhan2 ani în urmă
Foarte profesionisti, au raspuns cu amabilitate si rapiditate solicitarilor mele, mobilierul a ajuns in siguranta la destinatie iar tarifele percepute sunt moderate. Voi mai apela cu siguranta la serviciile acestei firme.
Stoica Alexandru
Stoica Alexandru2 ani în urmă
Tocmai am terminat de mutat dintr-o locatie in alta, foarte multumit de serviciu, baietii au bun simt, nu vorbesc tampenii, isi fac treaba cu raspundere, foarte serviabili si totul a decurs perfect.
Sunt foarte multumit, ii recomand si cu siguranta mai apelez si la alte mutari.
Olivia M.
Olivia M.2 ani în urmă
Mutare locuinta Bucuresti - Brasov, cu ridicare cutii cu 24 de ore inainte.
Am primit oferta la 30 de minute de la convorbirea telefonica iar restul s-a desfasurat conform planului: cutiile au fost ridicate la ora stabilita de comun acord, cu minim deranj (cateva minute, cat au scos cutiile din casa), iar transportul a fost facut a doua zi dimineata, fara niciun fel de probleme. Echipa a fost extrem de eficienta si prietenoasa. Recomand!
Mariana Bologan
Mariana Bologan2 ani în urmă
Foarte profi!
I-am sunat ieri pentru o mutare urgenta, in 1h echipa a fost acasa la noi.
Baietii lucreaza atent si rapid in acelasi timp. In 2,5h au incarcat cele aproximativ 50 de cutii ale noastre si au fost duse la noua locuinta.
Nu credeam ca mutatul poate fi fara stres.
Recomand, ce mai buni!
Tudor-Costin Sicomas
Tudor-Costin Sicomas2 ani în urmă
Cea mai buna si profesionista firma de mutari. Echipa extrem de serioasa, oameni rapizi, politicosi. Foarte mare atentie la detalii si la impachetarea lucrurilor. De asemenea, au prezentat inca de la inceput toate aspectele ce ar putea aparea, astfel incat sa fiu si eu pregatit. Ofera asigurare pentru obiectele mutate, ceea ce nu am mai intalnit pana acum. Multumesc, Hauler! Voi reveni la voi cu siguranta si pe viitor!
Flippy Pinto
Flippy Pinto2 ani în urmă
Promptitudine, profesionalism, amabilitate,calitate

Am apelat la Hauler pentru prima data,pentru debarasarea unui apartament de 2 camere ( inclusiv demontare mobila si transportul acesteia intr-o alta localitate).O echipa de profesionisti (punctuali,amabili,muncitori,seriosi). Ii recomand cu incredere! Cu siguranta vom mai colabora.
Va mulțumesc pentru suportul acordat!
Violeta P
Alexandru Ionica
Alexandru Ionica2 ani în urmă
O echipa cu care am colaborat foarte bine, plina de oameni profesionisti. Recomand cu incredere. 100% o sa apelez la dansii pe viitor de fiecare data cand o sa am nevoie. Multumesc pentru modul in care m-ati ajutat cu aceasta mutare, a fost perfect totul.
Andreea Mota
Andreea Mota2 ani în urmă
Experienta mutării a fost foarte bună, am găsit la Hauler o echipa foarte profesionista, atenta și amabilă. A fost mult peste așteptări și ne bucuram enorm ca am colaborat cu ei. Recomandam din tot sufletul!
Locații recomandate