/Bucuresti/Servicii de mutare

Mutari Mobila - Relokat - Relocari Bucuresti

Strada Vlaicu Vodă 7A, București 031241, România

Mutari Mobila - Relokat - Relocari Bucuresti
Servicii de mutare
4.7
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49C+H4 București, România
+40 722 315 547
relokat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Andreiderme
Andreiderme2 ani în urmă
Va rog nu apelati la acesti tepari ordinari nici daca sunt ultimii de pe planeta. Ne-au facut sa pierdem enorm de mult timp, sa ne rugam de ei sa vina la “evaluare”, sa ne rugam apoi sa ne dea “oferta”, ca sa constatam ca au umflat pretul de mai mult de 3 ori dupa ce au vazut apartamentul. Pacat ca nu pot da decat minim 1 stea ca ar merita cu minus!
Povestea este urmatoarea: sunam luni, raspund greu, cu insistente. Ii descriu situatia, cate persoane, cati saci, un patut de copil de mutat si atat. Imi face un pret de “aproximativ 800 lei”. Ok zic. Dar trebuie “vizionare”. Cand? Miercuri la ora 18. Miercuri ne trezim la ora 18 ca, fara sa ne anunte din timp, nu mai vine. Ne rugam pentru alta “vizionare”. Vine joi la ora 18. Vede ce e de “luat”, vede apartament mai de lux si ce zice. Va trimitem “oferta” imediat. Se face vineri, apoi weekend. Sun luni dimineata la ora 9 de 5 ori si intr-un final imi promit oferta. Si vine oferta la ora 15 cu 2950 ron, ADICA DE 3,68 ORI CAT MI-AU ZIS LA TELEFON. Atata tupeu n-am mai vazut in viata mea! Si acum abia daca mai avem timp sa luam alta firma. Bravo!
Alexandru Ioan Căbuz
Alexandru Ioan Căbuz4 ani în urmă
Interactiune prompta si profesionala. Au primit livrarea sambata dimineata, cu 30 minute avertisment, au avut stivuitor pentru descarcarea din camion. Recomand cu caldura.
George Cicirlan
George Cicirlan4 ani în urmă
Au lucrat curat, fără graba. Au închis ochii la câteva obiecte suplimentare fata de discuția initiala. Recomand
Mihai
Mihai4 ani în urmă
pretul ok, dar miau stricat piciorul la tv si acuma ma costa citeva sute pentru unul nou.
Ionut Alexandru Sandu
Ionut Alexandru Sandu2 ani în urmă
Vreau sa ii multumesc domnului Vrinceanu Bogdan si baietilor din echipa sa pentru ajutorul pe care mi l-a oferit in procesul de mutare(da, proces, pentru ca nu a fost deloc simplu)din umilul meu apartament de 3 camere in care am strans lucruri cam cate ar strange un batranel toata viata. Baietii au fost foarte constiinciosi, au dat dovada de profesionalism, m-au ajutat cu demontarea mobilei(dulapuri, pat, canapea, birou etc), au infoliat-o bine(sa nu se loveasca piesele de mobilier in timpul transportului), au transportat-o de la etajul 8 la masinile din parcare(si pe scari cand a fost nevoie), apoi au pornit la drum pana la casa unde m-am mutat, la o distanta de vreo 500 km. Aveam emotii daca mobilierul o sa mai arate la fel dupa ce il vor pune la loc, dar m-am linistit rapid cand am vazut ca facusera poze si era totul planificat. Va multumesc pentru serviciile oferite si nu in ultimul rand pentru ca sunteti OM si ati avut grija de noi sa nu resimtim din plin stresul acestei mutari. Daca ne vom mai muta vreodata in viata asta tot la dvs vom apela!
Adina Pintea
Adina Pintea2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!
Au cerut sa ii anunt cu 2 zile inainte, am facut-o. Aveam programat sa vina la ora 15:30, i-am tot sunat pana la 8 seara, apoi au amanat pe a doua zi la 13:00, i-am sunat si mi-au spus ca sunt pe drum spre mine la jumatate de ora. N-au ajuns pana la 16:00 si apoi nu a mai raspuns nimeni de la ei din firma nici la telefon, nici la email, la nimic.
DE EVITAT!
Gabriel Dumitrascu
Gabriel Dumitrascu2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Am apelat la serviciile lor pentru mutare mobilier si electrocasnice dintr-o casa cu 4 camere si sunt foarte multumit.
Alexandra Grigoras
Alexandra Grigoras2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Am apelat la serviciile lor de doua ori pana in prezent si de fiecare data echipele au fost foarte atente cu manipularea obiectelor de mobilier in special cu cele sticla.
Locații recomandate