/Bucuresti/Servicii de mutare

PREMIER MOVING & STORAGE

168 Ferdinand I Bulevard, București 021398, România

PREMIER MOVING & STORAGE
Servicii de mutare
4.5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WP+H6 București, România
+40 745 100 101
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aurora Rizea
Aurora Rizea2 ani în urmă
Foarte seriosi, atenti la obiectele de mobilier pe care le-am mutat.
Le-au impachetat, protejat si totul a decurs asa cum am convenit. Sigur am sa mai apelez la dvs.
Felicitari pentru profesionalism.
Robert Gheorghita
Robert Gheorghita2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile Premier Moving, de mai multe ori. I-am recomandat de fiecare data cand am fost intrebat de prieteni si toti m-au sunat super incantati, sa-mi multumeasca (ca si cum eu i-as fi mutat).
Daca toate companiile prestatoare de servicii, din Romania, ar fi la fel de profesioniste, am fi fost departe...
Cu Premier Moving, nu este vorba doar de mutarea in sine. Au avut mare grija cu obiectele personale cand au fost impachetate/manevrate/mutate, poate mai mult decat as fi facut-o eu... Din acest motiv am decis sa scriu acest review.
Andrei Oprea
Andrei Oprea2 ani în urmă
Am apelat de cateva ori la serviciile Premier Moving&Storage si chiar am recomandat prietenilor mei, toti am fost foarte multumiti. Servicii profesioniste, personal calificat. Dar aceste calitati le gasim la alte cateva firme de top. Cu toate acestea Premier Moving&Storage se diferentiaza prin seriozitate si respect. Si asta nu este totul. Directorul Razvan Cretu este de departe persoana cu care ai vrea sa inchei un contract. Un om de cuvant, glumet, profesionist desavarsit, comunicator excelent si care ofera un serviciu de 5 stele!
Anamaria Stroia-Tilley
Anamaria Stroia-Tilley2 ani în urmă
Dezastru. Doream sa ne mutam dintr-un cartier in altul al Bucurestiului. Ne-a vizitat o doamna de la companie ca sa vada ce este de mutat, a facut poze, a pus intrebari. Ne-a facut o oferta, destul de piperata de altfel, dar pe care am acceptat-o pentru ca ei ofereau servicii de impachetare, de care aveam nevoie. In ziua mutarii, la 5 minute dupa ce a sosit echipa de mutari, aflu ca oferta initiala a fost complet eronata, si ca va trebui sa platim si mai multi bani ca sa ne mutam. Din reactiile lor am dedus ca nu stiau ca am solicitat servicii de impachetare, ce urmeaza sa impacheteze etc. Reprezentantii companiei au avut tupeul sa ma acuze pe mine ca nu le-am aratat total ce au de mutat, ca nu si-au inchipuit ca dulapurile sunt pline (!). Nu am acceptat sa continui colaborarea cu asemenea neprofesionisti. Pana la urma in tot raul este si un bine, pentru ca am gasit repede o alta companie care s-a straduit sa ne mute cu rapiditate si la jumatate de pret.
Radu C
Radu C2 ani în urmă
Recomand cu tarie. Sunt rapizi si foarte atenti.
Razvan Carp
Razvan Carp2 ani în urmă
We've recently moved from one apartment to another and we've used the company's services for the furniture.
We've had a great experience. The entire move was professionally executed. The guys are very kind and thoughtful. I wholeheartedly recommend their services (they also offer storage services if the need arises).

Ne-am mutat recent dintr-un apartament în altul și am utilizat serviciile companiei pentru mobilă. Am avut parte de o experiență foarte bună. Foarte profi toată mutarea. Băieții sunt foarte drăguți și atenți. Recomand cu încredere și dragă inimă serviciile de mutare oferite (oferă și stocare în funcție de nevoi).
Stefan Tanasa
Stefan Tanasa2 ani în urmă
Am colaborat cu această companie de la mai multe ori în decursul câtorva ani pentru a ne muta biourile firmei.
De asemenea am apelat la serviciilor acestei companii și când am fost nevoie ca pentru o perioadă de timp să mă mut în UK.

Serviciile au fost ireproșabile de fiecare dată.
O echipă de profesioniști cu care se poate comunica foarte ok și care indetifică și îndeplinesc nevoile clientului.
Marian Nistor
Marian Nistor2 ani în urmă
O echipa deosebita, atenta la detalii si foarte punctuala. M-au ajutat cu o relocare din UK in Romania si m-au scutit de tot stresul cauzat de acest eveniment. Totul a decurs ca la carte, conform planului foarte bine pus la punct. Adevarat profesionisti, recomand cu toata caldura.
Locații recomandate