/Bucuresti/Servicii de curatenie

Firma de Curatenie ( Dust Cleaners)

Strada Leonida Varnali, București 077098, România

Firma de Curatenie ( Dust Cleaners)
Servicii de curatenie
4.4
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
C3XJ+F5 București, România
+40 734 935 340
dustcleaners.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Suntem o companie de curatenie specializata in curatenie dupa constructor, curatenie birouri, curatenie scari de bloc, spalare geamuri si curatenie la domiciliu. Echipa noastra este formata din personal calificat si experimentat, care poate oferi servicii de curatenie profesionale la cele mai inalte standarde. Ne pregatim in permanenta pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune servicii si produse clientilor nostri.
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Isaki224 zile în urmă
au facut curat dar doar partile esentiale... electrocasnicele din bucatarie au ramas la fel de murdare cum erau inainte. pentru banii astia ma asteptam sa fie atenti la detalii. pe aerul conditional praful este tot acolo. intradevar este sus, dar presupun ca au venit cu scara joasa.
dupa ce au terminat cu curatenia, i-am rugat sa mai ma ajute cu o plasa la geam si prima data au crezut ca nu observ ca nu se inchide si raman 2cm distanta intre rama plasei si suportul de inchidere. cand l-am chemat a doua oara, a venit cu ceva dar nu se mai inchidea deloc si i-am dat super glue sa lipeasca usa de rama... s-a dezlipit dupa dupa 2 saptamani.
i-am dat bani sa cumpere si o musama pt bucatarie, a luat masuratorile si a venit cu o musama fix de marimea mesei sau chair mai mic. in parti trebuia sa fie mai lunga, am specificat asta... si mi-a zis ca nu mai are bonul.
pentru 1000roni o fixare de plasa de geam, o mocheta si o musama, mi se pare extraordinar de mult.
sunt bolnava cu inima si nu am vrut sa ma enervez, dar preturile fff mari si calitatea mediocra.
inainte sa plece a bagat o gluma despre penis si incerca sa ma imbrobodeasca ca sa ii mai chem pentru intretinere ca e mai ieftin. va dati seama ca daca nu mi au facu curat luna de la inceput, nu o sa ii mai chem a doua oara.
Sab
Sab2 ani în urmă
Adriana Elena
Adriana Elena2 ani în urmă
Marin viorica
Marin viorica2 ani în urmă
George silviu
George silviu2 ani în urmă
Locații recomandate