/Bucuresti/Servicii de curatenie

Curat Art

Strada Doctor Constantin Istrati 40, București 040543, România

Curat Art
Servicii de curatenie
4.9
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38V+W6 București, România
+40 21 335 4099
curatart.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Maria Popa
Ana Maria Popa7 ani în urmă
O firma cu profesionisti pentru care am doar cuvinte de lauda si îi recomand, mi-au curatat perfect covoarele.
Roxana prodan
Roxana prodan7 ani în urmă
Acest serviciu de curatenie mi-a deservit atat din punct de vedere profesional cat si personal. La locul de munca au avut flexibilitatea deplasarii in orice locatie, avand in vedere ca ne-am schimbat sediul firmei, delegand alti colegi care au fost la fel de serviabili ca cei de la sediul vechi. Din punct de vedere personal, am avut parte de experienta unei mutari in bloc nou construit si dupa cum va imaginati, constructorul a lasat scara blocului foarte murdara. Cu acordul locatarilor am cerut oferta, am discutat conditiile, locatia si am batut palma pentru a ne putea simti curati. Ideea acestei companii este flexibilitate si pliere pe client.
Cristian tale
Cristian tale7 ani în urmă
Am avut inspiratia sa apelez la aceasta echipa de curatenie pentru noua casa. Au facut o treaba foarte-foarte buna. Curatenie de 5 stele si pret foarte bun. Oamenii sunt foarte seriosi. In mod sigur voi mai apela pe viitor. Ii recomand cu toata increderea!!!
Thor the God of Thunder
Thor the God of Thunder7 ani în urmă
Am solicitat servicii specializate de la aceasta firma atât în perioada sărbătorilor de iarna, pentru curățenia apartamentului, cât și pentru curățarea tapițeriei auto fiind de reținut profesionalismul și utilajele ultramoderne din dotare. Recomand cu încredere tuturor celor care au nevoie de prestarea unor astfel de servicii la standarde occidentale.
FLORIN PEICU
FLORIN PEICU7 ani în urmă
Am colaborat 5 ani de zile, firma foarte serioasa, promta, produse de curatenie de calitate si accesibile la pret.
Curatenie atat in birouri cat si exterior (alpinism utilitar).
Recomand cu incredere!
Denisa Necula
Denisa Necula7 ani în urmă
Curățenia la rang de arta! Profesioniști, onesti, moderni. O echipa care îți inspira încredere și care poate mulțumi și pe cea mai exigenta gospodina. Iar prețurile
" omoară" concurenta! Recomand.
Andreea Potrivitu
Andreea Potrivitu7 ani în urmă
Am apelat la firma Curat Art pentru o curatenie mai ampla si am fost foarte multumita de serviciile or. Voi apela in continuare ori de cate ori voi avea nevoie!!
Matei marius
Matei marius7 ani în urmă
O firma de curatenie foarte profi! Oameni de incredere si produse foarte bune. Experienta cu ei a fost una foarte placuta, iar pe aceasta cale merita toata increderea!
Locații recomandate