/Bucuresti/Servicii de curatenie

Dust Busters ✔️ Firma de Curatenie

Strada Câmpul Pipera 127, București 077190, România

Dust Busters ✔️ Firma de Curatenie
Servicii de curatenie
4.9
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4Q7+F9 București, România
+40 784 464 115
firma-de-curatenie-bucuresti-ilfov.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Mol
Dragos Mol2 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor si am ramas placut impresionat de calitatea serviciilor si a produselor folosite. Recomand
Roxana Tatu
Roxana Tatu2 ani în urmă
Servicii de calitate, promptitudine și profesionalism!
Dedis Costel
Dedis Costel2 ani în urmă
Servicii excelente ! Cei mai buni în curatenie cu care am lucrat
Alin Stefan
Alin Stefan2 ani în urmă
Foarte seriosi! Colaboram pentru curatenie industriala si ii recomand 100%. Folosesc numai detergenti si echipamente profesionale de curatenie iar personalul este cu adevarat calificat. Recomand pentru cei care doresc curatenie la un pret corect!
Stela Ionescu
Stela Ionescu2 ani în urmă
Locuiesc in Corbeanca-Ostratu.De sase ani de cand ne-am mutat la curte am tot cautat o persoana/firma care sa ne ajute la curatenie insa tot ce am gasit au fost preturi foarte mari si oameni neseriosi
De mai bine de un an colaboram cu firma Dust Busters si pot sa spun ca in sfarsit am gasit cei mai minunati oameni. Cand locuiesti in aceeasi casa cu cu 7 catei,o pisica si niste adolescenti care sunt fabrica de facut mizerie si din urma fetelor de la Dust Busters ramane totul impecabil,poti sa spui ca ai niste colaboratori mai mult decat profesionisti.
Felicitari si va multumesc pentru tot ce faceti!!!
Alex Balexis
Alex Balexis3 ani în urmă
Programarea si doamnele care au venit au fost foarte ok, mai ales ca au avut ceva de munca la apartament. E clar ca fac tot posibilul pentru a multumi clientul. Un minus ar fi faptul ca nu mi s-a mentionat nimic legat de camere, inregistrare si ce mai era trecut in descrierea de pe site. Nu m-a afectat asta, insa as fi preferat sa mi se prezinte toate optiunile, mai ales ca este un serviciu care practic ii diferentiaza de concurenta...
Calina Mircea
Calina Mircea2 ani în urmă
Ma bucur foarte tare ca i-am gasit! Am reusit sa ii programez repede pentru o casa mare, folosita intens ca afterschool, cu peretii stricati si ceva moloz pe jos. Arata dezolant. Am inclus poze inainte si dupa. Mi-au raspuns la telefon imediat, mi-au facut o oferta intr-o ora dupa ce am trimis poze. Cateva zile mai tarziu au fost la mine cu o echipa suficient de mare ca sa poata termina in 4 ore. O casa de 4 niveluri arata luna dupa doar 4 ore. Extraordinar de profesionisti, materiale de calitate, pretul mi s-a parut potrivit. Ah, de asemenea, sistemul de incalzire era stricat si asta s-a intamplat in ianuarie. Cand mi-am dat seama le-am explicat situatia si am spus ca inteleg daca doresc sa reprogramam. Au fost foarte intelegatori si nu au reprogramat. Sunt incantata si ii recomand cu incredere.
Flaviu Baiasu
Flaviu Baiasu2 ani în urmă
Am ales sa scriu aceasta recenzie in urma rezultatului pe care l-am primit solicitand serviciile de curatenie Dust Busters. Flexibilitatea in negocierile pretului este foarte mare si se ajunge intotdeauna la pretul corect. De asemenea a fost singura firma care mi-a spus: "Incercam, daca produsul va fi curatat cum va doriti, platiti, daca nu, nu va cerem banii"- ceea ce am apreciat. In alta ordine de idei, personalul este foarte receptiv, da dovada de profesionalism si este foarte eficient. Pentru un apartament de 2 camere, toata operatia de curatare a fost de aproximativ 3 ore iar rezultatul a fost peste asteptari. Nu pot spune ca am nimic de spus contra fata de aceasta firma, am stiut de la inceput cand am programarea, intervalul cat va dura, costurile, iar totul a fost real. Recomand cu caldura serviciile de curatenie, oricine va apela la aceasta firma nu va regreta. Mult succes in continuare!
Locații recomandate