/Bucuresti/Servicii de curatenie

Doby | Spălătorie Covoare București

Strada Badea Dumitru 17, București 040666, România

Doby | Spălătorie Covoare București
Servicii de curatenie
4.6
318 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
93CP+RX București, România
+40 761 727 485
doby.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eugenia popescu1 an în urmă
Sunt supermultumita de serviciile Dolby. De la predarea contoarelor la preluarea lor ,servicii impecabile. Calitate ireprosabila.A fost ca si cum covoarele mi au fost aduse de la magazin, nu de la cugetători. Un serviciu de cinci stele. Cu siguranta voi mai apela la dv si va voi recomanda si prietenilor mei. Meritati!
Constantin Serban
Constantin Serban2 ani în urmă
Nu numai ca vin baietii si-ti ridica si aduc covoarele de/la domiciliu, dar mai nene, l-au adus mai curat decat era nou. Plus parfumat placut. Recomand cu toata inima serviciile dansilor. Un plus, suna cu destul timp inainte astfel incat chiar daca nu esti la locatie, sa ai timp sa ajungi sau sa amani preluarea si sa nu-i incurci. Un serviciu profi la un pret, zic eu, subevaluat.
Gili Radu
Gili Radu2 ani în urmă
Nu au mașinăria aia de spălat covoare. -Spală covoarele jos pe beton cu un pistol cu presiune la fel cu cel de la spălătoriile auto.
-După ce am întins covoarele mi se simțeau mâinile puțin lipicioase semn că nu au clătit bine de spuma cu care au spălat.
-Centrifuga cu care storc covoarele cred că agață puțin deoarece toate covoarele au vreo 3-4 cm, pe una din margini, cusătura desfăcută.
-La sfârșit au încercat să îmi ceară mai mulți bani față de cât costa normal, a trebuit să calculez de față cu ei metrajul covoarelor să le demonstrez că face mai puțin față de cât îmi cereau.
Carmen Ionica
Carmen Ionica2 ani în urmă
Stand la coada in traficul infernal din capitala am văzut masina firmei și am făcut poza discret fiind copleșită de treburile gospodărești printre care și curățenia!
Am telefonat cu oarecare reținere...și bine am făcut!
Promptitudine Seriozitate Calitate!
Mulțumesc!Mi-ati făcut sărbătorile mai frumoase și...mai curate!
PS :O SA MAI AUZITI DE MINE!
SUCCES SI SARBATORI FERICITE!
Julian hrs
Julian hrs2 ani în urmă
Recomand! Mulțumit. Covor de lâna 2,5×3,5 nu foarte murder dar de 35 de ani😀. Franjurii însă nu au ieșit cum ar fi trebuit, dar acord totuși nota 9.Fac treabă bună!
Alexandru Tudor
Alexandru Tudor2 ani în urmă
Foarte multumit. Au facut o treaba foarte buna pentru un covor care se murdarise din cauza unui ghiveci de flori udat excesiv (apa cu pamant). Recomand cu incredere.

PS: imi cer scuze ca am avut portofelul in masina si baiatul care mi-a adus covorul a trebuit sa astepte cateva minute sa ma duc pana in parcare.
Ela ela
Ela ela2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pentru a curata un covor shaggy. Problema era ca in partea de jos a firelor se adunasera par (al meu si al pisicii) si granule de nisip aduse de pisica pe labute.

Atat colectarea cat si livrarea au fost prompte. Covorul este curat la suprafata, insa exista in continuare par si nisip la baza firelor (mai putin, dar a ramas). In plus, firele sunt turtite, aproape lipite chiar - sperasem ca, dupa curatare, covorul sa isi recapete aspectul pufos, asa cum se intampla cand il curat acasa cu peria.

Ca aspecte pozitive, mentionez ca am primit covorul perfect uscat si cu un miros placut. Mirosul a disparut rapid, insa ma bucur ca nu am patit ca alte persoane care se plang ca au primit covoare care nu fusesera uscate complet, cu mirosul acela neplacut de covor ud.

In mod normal, as fi dat patru stele (covorul este 80% curat), insa un mare minus a fost atitudinea livratorului, care EVIDENT ca nu avea sa dea rest (restul era 10 lei), si dupa ce s-a scormonit 5 minute prin buzunare, m-a intrebat daca sa se duca la masina sa aduca restul (!). Practicile astea care forteaza clientul sa lase bacsis fie ca vrea sau nu mi se par foarte urate, si cred ca managerii business-urilor gresesc ca nu studiaza cu mai multa atentie atitudinea angajatilor aflati in pozitii client-facing.
Ioana J
Ioana J2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta cu cei de la Doby, au fost seriosi si rapizi. Au ridicat covoarele de la domiciliu a doua zi dupa ce am efectuat comanda, iar dupa 2 zile am primit covoarele ca noi, foarte curate si parfumate. Am apreciat de asemenea ca au respectat intocmai intervalul de timp pt ridicare/livrare.
Mariana panoiu
Mariana panoiu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Covoarele sunt curatate impecabil si livrate la timp.Recomand tuturor, eu fiind clienta lor de ani de zile.
Locații recomandate