/Bucuresti/Servicii de curatenie

Polish Auto Cosmetizare Valy

Șoseaua Olteniței 105, București, România

Polish Auto Cosmetizare Valy
Servicii de curatenie
4.8
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94RG+V3 București, România
+40 721 584 111
cosmetizare-auto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 5–23
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Nicușor Sava
Nicușor Sava2 ani în urmă
Detailingul auto prelungeste durata de viata a masinii si va fereste de bacterii
Bogdan Mihai Chilom
Bogdan Mihai Chilom2 ani în urmă
Am ajuns la Vali cu mașina gazată cu vapori de vopsea de la un vecin care si-a vopsit gardul cu pistolul. Pe lângă asta aveam acele zgarieturi tip pânză de păianjen de la spălătoriile de cartier. Erau afectate atât caroseria cât și elementele de plastic, cauciuc sau sticla. Vali i-a făcut o decontaminare și polish profesional urmata de o sigilare ceramica. Rezultatul este uimitor. Pe lângă asta, a insistat sa îmi aranjeze un pic interiorul și jantele chiar dacă erau unele simple de tabla.
Una peste alta, un om atent la detalii, care pune pasiune în ceea ce face și care mi-a explicat cu placere ce sa fac și ce sa evit pentru a-mi întreține masina mai bine și mai usor.
Rezultate excepționale la preturi decente.
Recomand cu toată inima!
Constantin Deliu
Constantin Deliu2 ani în urmă
Am fost pentru polish și detailing interior. Polish-ul a ieșit ok dar la interior a făcut o treaba de 2 lei, și se mai plângea după la telefon ca masina a fost super murdara, lucru fals. Când i-am trimis poze cu geamurile zoite și plastice curățate prost replica lui a fost ca trebuia sa-l plătesc mai mult ca să iasă bine. Banii cei putini au fost 1300 ron, suma la care ne-am înțeles după ce mi-a văzut mașina. A fost prima și ultima oara când apelez la un serviciu de detailing...
Anghel Valentin-Mihai
Anghel Valentin-Mihai2 ani în urmă
Recomand acest service pentru polish. Valy este un profesionist cu adevarat. Am avut doua zone zgariate pentru ca masina a fost atinsa in parcare si a reusit intr-un timp foarte scurt sa le lustruiasca astfel incat sa nu se mai vada nimic.
Claudiu Danciu
Claudiu Danciu2 ani în urmă
Recomand cu incredere servicii premium la preturi de entry oferite de Dl Vali. Un om de incredere, implicat si pasionat de ceea ce face. Interiorul masinii mele, Octavia 3 FL 2018, a iesit super si Vali a avut grija de asta pana la cel mai mic detaliu (exemplu: scoatere mucegai din zona de depozitare de sub porbagaj, spalare volan si aplicarea unei solutii de intretinere pentru piele, pedale, polizare fina pe display navigatie, s.a.m.d). Am ajuns la el datorita altor clienti ce au lasat review-uri, sper ca si acesta sa te ajute sa faci cea mai buna alegere pentru masina ta!
Pintilie Roxana-Georgiana
Pintilie Roxana-Georgiana2 ani în urmă
Recomand din toata inima.‼️✌️Vali este un om de nota 🔟, care din ceva imposibil face ceva posibil si un rezultat absolut wow de ramai fara cuvinte. Dintr-o masina gazata toata cu vopsea+plina cu zgarieturi destul de mari si adanci, unde spuneai ca masina trebuie din nou vopsita el a facut un polish total al masinii mega profesional si calitativ. Va recomand cu incredere sa ii treceti pragu si o sa ramaneti uimiti de serviciile lui.🥇🚘🥇
Ionut Jhonny (Jconcept)
Ionut Jhonny (Jconcept)2 ani în urmă
Am cumparat un VW Scirocco din Belgia, el parea super clean inauntru. A trebuit sa il faca Vali de 2 ori.Se simtea praf si miros inchis. Cand am luat masina de la el, era mai mult decat noua. A scos omul asta tot din ea. recomand cu mare drag, un om simplu, muncitor, respectuos si de bun simt.
Costin Stoica
Costin Stoica2 ani în urmă
Salut! Am venit cu o Mazda 6 la Valy, pentru a corecta 2 mici zgarieturi. Nu auzisem și nu stiam pâna atunci de atelier, m-a bucurat faptul că era aproape de casă. Am avut plăcuta surpriză să întâlnesc un om super-profesionist, de o seriozitate și un caracter ce rar îl mai întâlnești în aceste timpuri. Am programat atunci mașina și pentru o corectare a lacului prin polish și aplicarea unui tratament de protecție cu nanolex. Rezultatul, așa cum se poate vedea, este de vis. Super treabă, super echipă! BRAVO 👏👏👏👍
Locații recomandate