/Bucuresti/Servicii de curatenie

Top Mop - Servicii Curatenie

Str. Avionului 5, București 014335, România

Top Mop - Servicii Curatenie
Servicii de curatenie
4.6
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4J2+8C București, România
+40 767 824 640
topmop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Ramona
Diana Ramona2 ani în urmă
I-am contactat dupa ce am aflat de ei pe internet. Au venit baietii a doua zi cum am stabilit, chiar mai devreme fata de ora pentru care vorbisem initial. S-au miscat super bine si au facut o treaba buna, curatand canapeaua de petele urate pe care le avea. Foarte educati baietii si cu mult bun simt, a fost o placere sa-i cunosc. Recomand cu drag!
Sarghie Larisa
Sarghie Larisa2 ani în urmă
Sunt foarte amabili si au reusit sa vina in aceeasi zi in care i-am sunat. Au facut treaba foarte buna, nu credeam ca petele alea chiar o sa poata fi scoase 100%. Good job!
Crina Costache
Crina Costache2 ani în urmă
Oameni profesioniști, punctuali si care se oferă sa te ajute cu tot ce pot . Apartamentul arată excelent dupa o experienta neplăcută cu chiriași. Cu siguranță voi mai apela la serviciile voastre!
Iuliana Erdoğan
Iuliana Erdoğan2 ani în urmă
Foarte prompti. Am apelat la serviciile lor pentru curatarea a doua saltele de pat. Au venit la timp, chiar cu cateva minute mai devreme. Au purtat masca si cipici de plastic in casa. Curatarea s a facut rapid si eficient. S a lucrat curat, au aspirat inclusiv apa care a ajuns pe podea.
Alina Radoi
Alina Radoi2 ani în urmă
Foarte multumita de servicii. Am chemat pt o canapea si domnul a venit la ora stabilita, canapeaua a fost curatata bine si a mirosit bine. Domul a fost foarte dragut, a venit cu masca pt fata si invelitoare pt pantofi. Mi s-a parut f profi, o sa apelez din nou la servicii
Anca Roman
Anca Roman2 ani în urmă
Experienta mea cu acesta firma este cam asa: ma programeaza la ora 9 dimineata si ajung la aproximativ 9:15 (s-au incadrat in sfertul academic); la telefon mi s-a spus ca pt o curatenie generala au un timp de 4 ore alocat. Am cerut suplimentar o curatare de canapea si un covoras (a venit cineva separat sa faca) si frigiderul si niste sertare de la bucatarie. Pt canapea a spus ca o sa fie 110-120 si pt sertare 20-30 lei. Fetele au spus ca din cele 4 ore daca le mai ramane timp vor face si ce am cerut extra si ma vor intreba ce as vrea sa mai faca. Din sertare nu a fost nimic dat jos din ele ci curatat pe langa iar la frigider de asemena. Au fost 2 femei (una dintre ele de etnie dar politicoasa). La 12 fara putin nu mi-au spus nimic ci doar vorbeau la telefon si au inceput sa se imbrace. In 5-10 min maxim dupa la usa era cel care le adusese. Am intrebat cat am de platit si mi-a spus 420 (390 curatenia si 30 ce am cerut extra). Canapeaua am platit-o celui care a venit separat 120. Faptul ca timpul mi l-au scurtat (aveau de mers in alta parte) insa au stiut sa ceara pt fiecare lucru extra maximul de cat au spus spune mult. Dupa plecarea lor toate lucrurile au ramas imprastiate (pe balcon, pe masa etc). Totusi cand se imbracau am intrebat daca asa le lasa si au zis ca da ca fiecare sa si le aranjeze cum vrea. Incredibil as zice! Au ramas si locuri necuratate. Lipsa totala de neprofesionalism plus lacomie!
Coman madalin
Coman madalin2 ani în urmă
Imi pare rau sa o spun, insa pe cat de incantati am fost la inceput vazand si nota buna din recenzii, pe atat de dezamagiti am fost dupa. Serviciul oferit (curatenie generala) a fost de foarte slaba calitate raportat la pret. Am constatat dupa ce au plecat doamnele ca trebuie sa o luam de la capat si sa facem personal o a doua curatenie generala. Pacat!!!
Elena Lambru
Elena Lambru2 ani în urmă
Am incercat de-a lungul timpului mai multe variante de a curata canapeaua si saltelele. Am gasit ceea ce cautam acum. TopMop sunt exact ce trebuie. Rezultatul este minunat, pretul pe masura si cel mai important in perioada asta - respecta absolut toate normele de protectie. Felicitari!
Locații recomandate