/Timis/Service auto

BTP Service

Strada Gelu 4, Timișoara 300168, România

BTP Service
Service auto
4.3
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5WX+5V Timișoara, România
+40 356 442 325
btpservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Oprea
Radu Oprea4 ani în urmă
Am avut de schimbat o baterie la mașină. Am sunat, mi-au spus să revin în 2 ore. Dupa 2 ore am sunat și mi-au spus că încă au treabă și mă vor sună ei; nu au mai sunat. Având în vedere ca o baterie se schimbă în maxim 5 minute mă așteptam să pot veni pe loc să o facă. Dacă aș fi avut sculele necesare pentru baterie nu aș mai fi sunat. Seriozitate 0.
Costi branis
Costi branis4 ani în urmă
Era în timpul programului și mi-au spus că e închis
Besnea Claudia
Besnea Claudia4 ani în urmă
Foarte buni!
Marius Hudisteanu
Marius Hudisteanu5 ani în urmă
Nu recomand, poate doar daca ai vreo masina scumpa si au ei un interes mai mare.. disponibilitate ok, s-a rezolvat problema in aceeasi zi (dimineata la prima ora dus masina seara la ora 17 am mers dupa ea), defectiunea fiind cureaua de accesorii rupta si una din role. Am cerut si o constatare sa vad ce mai trebuie sa schimb daca tot era in service. Am fost sunat, nu ne-am inteles la continurea reparatiilor, am stabilit sa schimbe doar cureaua si ce tine de ea, am intrebat de pret, a fost 630 lei cu tot cu constatare (confirmat ca acel pret contine sisi constatarea).
Ajuns seara, luat masina platit. Nu am primit bon nici deviz cu ce s-a schimbat. Am cerut foaia pe care erau scrise toate posibilele defectiuni ce trebuiau reparate, mi-a spus ca imi va trimite in cursul zilei un email cu constatarea si devizul, am lasat emailul. N-am primit nimic. A doua zi am trimis un mesaj cu emailul in caz ca se pierduse printre foi. Mi sa raspuns amabil, ca in cursul zilei. A mai trecut o zi. Am mai trimis un mesaj cum ca nu am primit mailul si i-am rugat sa retrimita mailul ca nu l-am primit. La fel am primit raspuns, "sigur"! Treaba s-a intamplat luni, azi e sambata si inca n-am primit nimic.
Attila Timar
Attila Timar5 ani în urmă
Alegere proasta
Florin Burlacu
Florin Burlacu6 ani în urmă
Recomand
Claudiu Trancau
Claudiu Trancau7 ani în urmă
Pentru cunoscatori
Clau ncm
Clau ncm2 ani în urmă
Recomand!
Locații recomandate