/Timis/Service auto

Vesa Service Team

Strada Vuk Karadjici 41, Timișoara, România

Vesa Service Team
Service auto
4.6
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6C4+84 Timișoara, România
+40 725 135 713
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Cojocar
Andrei Cojocar2 ani în urmă
Din partea mea merita mai mult de 5 stele, pentru simplu fapt că știu să comunice cu clientul. Din punct de vedere al serviciilor consider că își merită bani și eu voi reveni. Mulțumesc.
Alexandru Luca
Alexandru Luca4 ani în urmă
Recomand cu caldura. Niste baieti de nota 2000. ( Am dus masina la destule service-uri din Timisoara pentru niste batai la roti auzind tot felul de pareri ajungand la concluzia ca imi trebuie alta masina, asta dupa ce am schimbat o gramada de piese care nu necesitau schimbate deoarece zgomotul nu disparea. Am fost la Mihai si echipa lui iar dupa o saptamana de chin cu ea, am luat masina ca noua, nu mai bate, nu mai troncane, totul e exact cum trebuie ) Echipa are rabdarea de a explica clientului in detalii in ce consta fiecare lucrare facuta.
Dorneanu Narcis
Dorneanu Narcis4 ani în urmă
Nu are sens sa mergeti la ei. Eventual daca iti place senzatia de ati abandona masina doar sa o iei peste cateva saptamani, fara sa fie reparata sau schimbat chiar si chestii minore. Fact: o saptamana si doua zile a stat masina la ei si nu au fost in stare sa schimbe curelelr de accesorii si sa stranga 6 suruburi de la o fata de usa. Daca asta inseamna service auto. Mecanicii nu t2 baga in seama canf vorbesti cu ei sa le spui ce are dau cum face masina, la twlefoane se raspunde daca domnul tea binecuvantat in duminica trecuta, si daca ai masina intreaga cand te cheama sa o iei si nu ai dr asteptat inca vreo ora pana se decide un nesimtit de acolo sasi faca treaba pt care ti se cere bani ai mare noroc. Nu recomand nici daca ar fi ultimul service de pe planeta si restul dr reviews sunt probabil ale prietenilor de pe fb.
Mihai Tudor
Mihai Tudor6 ani în urmă
Service auto excelent. Personal foarte profesional si amabil
Cristian Coman
Cristian Coman2 ani în urmă
Am avut programare azi si cand am ajuns, nimeni, inchis. Sun, si imi spuneti ca sunteti in strainatate... Asta e culmea incompetentei!
Si vad ca la review-uri imediat raspundeti!
Dar asta nu ajuta clientii... Foarte dezamagitor!!!
Radu Hariga
Radu Hariga2 ani în urmă
Eu vin de la Bacău pana la Timișoara pentru lucrări mai speciale la mașina(Ulei cutie,lucrări motor etc.),nu cred ca mai are rost sa spun dacă sunt sau nu mulțumit
Sergiu Virlan
Sergiu Virlan2 ani în urmă
Super service, super băieți, tot timpul full, ceea ce denotă ca își fac foarte bine treaba!
Recomand
Florin Iordache
Florin Iordache2 ani în urmă
Forte pricepuți
Locații recomandate