/Timis/Service auto

Toyota Service Timișoara

Calea Lugojului 25, Ghiroda 307200, România

Toyota Service Timișoara
Service auto
4.3
176 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q7FV+RR Ghiroda, România
+40 256 208 042
timisoara.toyota.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin stancu
Sorin stancu2 ani în urmă
Am fost programat la ora 9 si la ora 10:15 masina era tot in curte si nu a intrat la service. total neprofesional - dupa ce am trimis mail de reclamatie mi s-a oferit o reducere de 50% la ora de manopera - total nemultumit - am gasit alt service.
Robert Kürti
Robert Kürti2 ani în urmă
După peste 6 ore de așteptare pentru polish faruri, și-au dat seama ca nu-au schimbat si sprițuitoarele lichidului de parbriz!
6 ore pentru polish faruri!!! Acum 52 de ani, oamenii pășeau pe Lună!
Ionut Tanase
Ionut Tanase2 ani în urmă
Am cumpărat o Toyota hilux de undeva din Italia și am adus o în țară împreună cu proprietarul ptr a o verifica corect și adecvat la o reprezentanta Toyota și am nimerit in Timișoara..NU RECOMAND!! Angajații acestui service sunt complet superficiali și iresponsabili,mașina am ajuns cu ea la București și am constatat că are ceva probleme,semnalate de altfel și la acest service dar răspunsul lor a fost că este ok..am platit aproximativ 500 ron ptr a afla nimic,am plecat de acolo cu feelingul că doar am rămas fără bani,fapt ce s a adeverit la București,mergând cu mașina la un service serios și responsabil..că și sumar..nu mergeți acolo,e româneala...din păcate Toyota Romania este in somnul corespunzător țării în care trăim..
PTM
PTM2 ani în urmă
108 un litru de ulei pentru motor!!! Preț de Mămaia. Cât dracului va puneți adaosul??? Chiar nu vă satură Dumnezeu!!!!
Cata Cocean
Cata Cocean2 ani în urmă
Nu lucrează mașini ieftine, spuneți tot la telefon și asigurați-vă ca a înțeles ce mașina ai, sa nu pierzi timpul degeaba!
I i
I i2 ani în urmă
Dezamăgit total .nu am cuvinte.ne e ok ca clienții sa vina să-și ia masina in halul asta.plus la asta ce am rugat sa se verifice absolut nimic nu sa facut.Sorry discutia cu agentul de service foarte neplăcută.total dezamagit
Octavian Augustinov
Octavian Augustinov2 ani în urmă
Ma programat mașina la revizie și a fost specificat ca nu funcționează cheia….am luat-o fără sa facă cheia ….
Dorel Salajan
Dorel Salajan2 ani în urmă
Un alt client spunea ca ar fi bine sa aibă și un serviciu de spălare. Eu zic ca ar fi bine sa aibă DOAR serviciu de spălare. Nu prea se întâlnesc cu această profesie și partea cea mai grava este ca nu sunt cinstiți
Locații recomandate