/Timis/Service auto

AUTOCLUB S.R.L.

Calea Lugojului 93, Bifurcatie Aeroport, Ghiroda 307200, România

AUTOCLUB S.R.L.
Service auto
4.3
486 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q8G3+FC Ghiroda, România
+40 724 298 655
autoclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ion Toderesc
Ion Toderesc2 ani în urmă
Mulțumesc domnului ing. Cristian Teleaga și echipe sale care au contribuit la î-mi repara mașina. Ofer cinci stele pentru punctualitate profesionalism și seriozitate.Recomand acest atelier. Vă doresc sănătate și să ne auzim numai de bine!
Bogdan Capitanescu
Bogdan Capitanescu2 ani în urmă
Experienta neplacuta cu consilierul de service Paul Vasiloni si echipa sa.Daca mergi la ei neinformat temeinic esti victima a "profesionalismului" lor.Nu trebuie sa asculti de acesti "profesionisti".Documenteaza-te serios si solicita clar ce vrei ca altfel acesti oameni cauta insistent sa te pacaleasca.Reusesc acest lucru cu mare parte dintre clientii care vin la ei cu toata increderea, dar putini dintre cei pacaliti realizeaza acest lucru.Detaliile le voi explica in reclamatia ce o s-o fac la Oficiul pentru Protectia Consumatorului Timisoara.
Gabi Dijma
Gabi Dijma2 ani în urmă
Wauu,e primul angajat de la vw, care s-a purtat profesional de cînd intru eu într-o reprezentanța vw..am intrat fara certificat verde(sau cum dracu i-au zis timpitii astia),adevarul e ca am uitat ca e obligatoriu si mi s-a solicitat "stampila",(pe un ton foarte ok,care nu m-a facut sa fiu deranjat).mi-am cerut scuze ca am uitat acest amănunt si am iesit afara.omu a iesit afara după noi si a fost foarte serviabil cu toate informatiile cerute de noi
Claudiu Claudiu
Claudiu Claudiu2 ani în urmă
Dezamăgit de profesionalism, am mers la receptie sa intreb daca imi pot repara motorul la un AUDI A5, si zice baiatul ca nu se paote repara decat daca iau un motor NOU
După câteva minute isi face apariția alt bărbat in spatele celui de la receptie si imi zice cu ce te putem ajuta: eu îi zic de problema de care stiam ca are masina mea la care el spune alceva : da putem face două variante ori schimbi motorul cu unul nou ori îi repari pe asta si te costa intre 4.000€ si 6.000€ ori il refaci ori cumperi lt motor tu decizii imi zice !
Am plecat si ce sa mai zic "multumesc pentru info"
Cristian olaru
Cristian olaru2 ani în urmă
Am fost la un test drive pe ID.3. Am ramas placut impresionat dupa prima experienta pe o masina electrica.
Anul trecut am achizitionat un Golf 8 1.5 eTSI DSG, cu toate dotarile, de care sunt super multumit.
Multumesc pentru amabilitate si promptitudine. O echipa de profesionisti!
Liviu vasile vela
Liviu vasile vela2 ani în urmă
Am facut schimbul de ulei la cutia automata si am avut o semnalizare de placute de frana uzate. Ulei,filtru schimbate iar legat de placutele de frana am fost sunat si mi s-a spus ca placutele sunt ok doar contactul de la senzor a avut o problema pe care au rezolvat-o. Servicii de top, RECOMAND cu incredere. Mai mult am sunat ieri pentru o problema si mi-au facut recomandari in legatura cu problema avuta. Felicitari pentru echipa.
Nicolae Petcov
Nicolae Petcov2 ani în urmă
Contrar așteptărilor de la un service in România, am plecat mulțumit. Schimb ulei corect și verificarea conformă. Bravo! Putem facem treabă bună! S-o țineți tot așa pentru toți!
Amyr
Amyr2 ani în urmă
Experienta perfecta! Sunt pe cale sa iau noul passat , am inteles ca si pe service e foarte ok
Recomand! Profesionalism!
Locații recomandate