/Timis/Service auto

AD Garage

DJ592 880, Moșnița Nouă 307285, România

AD Garage
Service auto
4.6
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P7FW+MP Moșnița Nouă, România
+40 372 906 991
adgarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaita Stefan Serban
Mihaita Stefan Serban2 ani în urmă
Reparații auto de primă clasă, nu le dau 5 stele pt. căci mi-au strâmbat din greșală o jantă la mașină, dar sunt niște oamenii superbi.
PAMGROUP ZAP
PAMGROUP ZAP2 ani în urmă
Am sunat la ei pentru un lucru mărunt, m-au îndrumat spre locație și m-au servit imediat.
Recomand!
Sam BBC
Sam BBC2 ani în urmă
Penibil,in data de 10.05.2021 programare la unghiul de fuga,dar am fost respins dupa o constatare de lene pentru a mai face ceva....schimb ce imi recomanda domnul Adi si la urmatoarea programare totusi mai este un cap de bara dreapta fata intepenit....pe bune??? Penibil ca la asa garaj sa aveti oamenii fara habar....penibil!!!
Tiberiu Cioruta
Tiberiu Cioruta2 ani în urmă
Am fost să schimb uleiul la mașină și oamenii de calitate și profesioniști, am avut o experiență plăcută, iar prețurile acceptabile.
Fotoas Fotoas
Fotoas Fotoas2 ani în urmă
Servicii foarte bune, preturi manopera bune, calitate, respecta termenele, iti recomanda piese de calitate la pret bun, raspund le telefon fata de altii, ofera factura si garantie, am schimbat distributia, reperat cutie de viteza, schimbat ambreaj ( bani pentru manopera ambreaj nu mi-au mai luat fiindca au avut acces usor cand au dat jos cutia de viteza pentru reparat, altii ar fi luat bani pentru manopera ambreaj in cazul asta). Recomand cu incredere!
Vlad Firdean
Vlad Firdean2 ani în urmă
Profesionalism cum rar am intalnit in Romania. Recomand
Petre Albu
Petre Albu2 ani în urmă
M-am programat pentru geometrie roti, am ajuns, am pus masina pe stand moment in care mi s-a spus ca nu au parametrii in program pentru masina. Ar putea verifica daca se poate face lucrarea inainte sa puna clientii pe drumuri degeaba.
Cosmin Turcu
Cosmin Turcu2 ani în urmă
Prima data in viata mea cand am fost intr-un service auto si nu m-am simtit furat sau tratat aiurea. Oamenii se tin de termenele de executie, te lasa sa iti alegi oferta cea mai buna pentru tine, te informeaza de riscuri. Pe langa asta sunt si oameni faini :)
Recomand fara doar si poate!
Locații recomandate