/Timis/Service auto

ServiceTim

Strada Ștefan cel Mare 58, Timișoara 300109, România

ServiceTim
Service auto
4.3
213 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P7X2+C9 Timișoara, România
+40 786 237 521
servicetim.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Off3nc3
Off3nc32 ani în urmă
Cel mai slab service cu care am avut tangente in judetul Timis , am dus o masina la ei si dupa o saptamana jumatate am primit-o la fel ca in prima zi , fara test pe laptop fara un diagnostic , fara o rezolvare.

Cand aduci masina in acest service , ramai uimit de ce clientela mare au si cate masini parcate au pe LOT dar ca si "rezolvare" de probleme si "atentie" asupra masinii pe care o detii si incerci sa o repari in acest service , ai sanse mai mari sa o duci la McDonald's in parcare si sa vina un by-stander sa iti dea un sfat mai valoros decat Service TIM.

Evitati acest loc daca nu vreti sa dati bani degeaba pe piese si sa nu vi se repare nimic drept urmare duceti-va masina la un profesionist.
Andrei Holingher
Andrei Holingher2 ani în urmă
de cand am Honda doar la ServiceTim merg si mereu am fost multumit de rezultat. Fie ca a fost o reparatie mai serioasa (rezultata in urma unui accident) sau schimb de ulei, programarea a fost precisa - las masina dimineata, o iau seara. PS: un S2000 din curte de la ei mi-a recomandat acest service.
Florian Cristian
Florian Cristian2 ani în urmă
Dupa o interventie de schimb ulei si filtre plus inca ceva garnituri/piese prin motor, baietii au uitat sa stranga piulita de pe borna alternatorului. Evident dupa aproximativ 2 saptamani de la service m-am trezit cu bateria decimata...
Vasile parastas
Vasile parastas3 ani în urmă
Am fost cu o honda civic 8 pentru reglaj tacheți, din 16 valve doar 2 erau reglate corect. Masticul pus aiurea. După reglajul lor am rămas cu o vibrație în habitaclu, după ce i-am reglat corect în altă parte vibrația a dispărut. O fi patronii ,,mari specialiști" pe honda dar de lucrat la mașină, va lucra un ,,Dorel" sau ,,schimbător de piese." Și i-am zis la patronul mare ,,specialist în honda" să aibă grijă la reglaj că trebuie mâna fină, la durut undeva de mașina mea. Dacă țineți la mașinile voastre ducețivă în altă parte, ăștia nu au respect nici pentru client și nici pentru mașina voastră.
Victor Goanta
Victor Goanta2 ani în urmă
Am fost la ei pt mai multe servicii, schimbare flexibil toba, polimezare faruri. Sunt multumit, de faruri mai ales, mi le-au facut sa arate ca noi.
Adi Brucă
Adi Brucă2 ani în urmă
Salutare, este a doua oară când am mers în acest service, iar în ciuda unor comentarii negative chiar am rămas plăcut surprins să văd că nu tot se se scrie este și adevărat întotdeauna.
Știți cum e în general oamenii care sunt mulțumiți uită să scrie și pe mine cel puțin mă interesează cum a fost interacțiunea lor cu un service pentru că e vorba de siguranța noastră .
Ce pot spune, băiatul de la recepție de nota 10 se vede ca e foarte implicat în tot și te tratează cu respect, mecanicul foarte prietenos și deșii am stat lângă el nu a zis nici o secunda că îl deranjează sau etc.
Timpul de soluționare a fost relativ decent. Programare imediată . Fără amânări. Constatări si revizii de calitate.
Prețul manoperei mai mic în comparație cu alte service-uri din Timișoara.
Recomand cu încredere chiar sunt foarte atenți la tot, de asta am și revenit. 👍
Luci lucian
Luci lucian2 ani în urmă
Imi zice patronul ala sau ce este el acolo ca sa nu aduc ulei cumparat de mine pt schimb ca poate nu e bun si trebuie sa astept sa daca trebuie sa comande altul....pai bossule bag ce ulei vreau eu la masina mea,sau vreti sa imi iei tu la suprapret altceva..teparule
Cojocaru Marina-Alexandra
Cojocaru Marina-Alexandra2 ani în urmă
Jalnic!
Am “reparat” masina la ei pentru ca nu aveam alta varianta. La cateva saptamani dupa lucrarile lor, am inceput sa am diferite probleme cu piesele pe care dansii le-au schimbat, iar pe langa asta, problemele au continuat sa apara si la alte piese care au fost afectate de lucrarile acestor domni.
Ps: speram ca in secolul 21 nu se lipesc piese si cabluri cu POXIPOL.

Foarte dezamagita!!!
Locații recomandate