/Timis/Service auto

Altex Timisoara Greenfield

Calea Aradului nr. 58A, Timișoara 300516, România

Altex Timisoara Greenfield
Service auto
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6P9+JG Timișoara, România
+40 256 707 145
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Sorin Secara
Sorin Secara2 ani în urmă
Imi place Altex ca brand si sunt client de foarte multi ani. De cele mai multe ori comand online, dar astazi am fost in magazin fizic pentru promotia buy back la telefoane si am dat de o angajata foarte scarbita de job-ul ei si iritata ca mi-am permis sa-i adresez cateva intrebari. Pe langa faptul ca mi-a dat informatii eronate, care nu se regasesc in regulamentul campaniei, nu a fost dispusa nici sa ma ajute in alegerea unui telefon.
Irina Dincă
Irina Dincă2 ani în urmă
Personalul lasă de dorit azi am mers sa achiziționez o consola ps 4 am întrebat angajatul de raion mi sa spus pe un ton foarte răstit ca ei asa ceva nu mai au.. m-am dus la raft ce sa vezi 10 produse...păcat.
Ana Viciriuc
Ana Viciriuc2 ani în urmă
Produsese mereu au fost calitatea 10, la fel și prețurile, cât despre angajați(șoferi, livratori) îmi pare tare rău de experiența trăită..nu mai mințiți și aveți grija cu cine lucrați! Din păcate va pierdeți clienții din cauza acestor angajați.
Vali B
Vali B2 ani în urmă
Maresc preturile în weekend....
Același produs de joi pana sâmbătă s-a scumpit cu 450 ron.... total nejustificat.
Nu cred ca mai voi cumpăra de la ei
Silviu Micula
Silviu Micula2 ani în urmă
Revin cu plăcere într-un loc unde găsesc tot ceea ce doresc să achiziționez in materie de electronice,electrocasnice fiind totodată informat în legătură cu produsele pe care le achiziționez.
Mulțumesc pentru tot ajutorul acordat echipei Altex.
Toni is traveling
Toni is traveling4 ani în urmă
E destul de mare magazinul, are o gama larga de electronice și electrocasnice, e ok aprovizionat. Staff-ul e foarte de treabă și sunt foarte mulți, pe măsura dimensiunii magazinului
De apreciat ca e deschis inclusiv în weekend, util pentru cumpărături rapide
Popescu Cosmin
Popescu Cosmin2 ani în urmă
In urma cu 2 luni, am intrat sa achizitionez un produs. Personalul din ziua aceea era foarte ocupat cu "telefonul mobil" si cu povestile spuse in grupuri si grupulete... nu prea aveau chef de clienti.
Mihai miloiu
Mihai miloiu2 ani în urmă
Prețuri după cum bate vântul. Ieri mai ieftin, azi mai scump că prea e magazinul plin de gură cască. Succes la cifra de afaceri #
Locații recomandate