/Timis/Service auto

PaulMoto

Calea Dorobanților 63, Timișoara 300309, România

PaulMoto
Service auto
4.7
159 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q797+GW Timișoara, România
+40 724 362 852
paulmoto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Runty Cormorant
Runty Cormorant2 ani în urmă
Nu am fost înăuntru dar pe din afară arată super
Dan Feher
Dan Feher2 ani în urmă
Foarte operativi! Rezolva orice problema scurt si la subiect.
Marian Albai
Marian Albai2 ani în urmă
Comunicativ Paul, dar asta e, honda se vinde bine. Nu avea pe stoc culoarea negru la cb650r. Mi-aș fi dorit negru, chiar fără program rabla. Nu prea răspunde la telefon.
DĂNUȚ BULZ
DĂNUȚ BULZ3 ani în urmă
Neserios, mi-a făcut sch de ulei și eu numai ce-l schimbase m. Mare repar, 1140 ma costat reparatia fără factura. Nu recomand la nimeni. Feriți-vă de Paul Moto.
Rudolf Hanzelik
Rudolf Hanzelik6 ani în urmă
Mulțumiri depline pentru motocicleta mea HONDA XL650V TRANSALP achiziționat de la dvs! Nu m-ați dezamăgit! Am acum o motocicletă de care sunt mândru!

Many thanks for my motorcycle HONDA XL650V TRANSALP, purchased from you! You haven't disappointed me! I have now a motorcycle that I'm proud of!
Sergiu-George Mircea
Sergiu-George Mircea2 ani în urmă
✔💯🔝🤝
Mulțumesc Paul Moto! Profesionalism desăvârșit, echipei tehnice pentru prima revizie CF MOTO 1000! Recomand cu incredere! #atvcfmoto #qualityservice #firstservice
GRĂDINA CU SMOCHINI
GRĂDINA CU SMOCHINI2 ani în urmă
Smecher proprierat; plaseaza comenzi de plante si nu raspunde curierului pt predarea coletului. Explicatia: suna telefonul de 200 ori pe zi. Rusine!
Ionut Vlaicu
Ionut Vlaicu2 ani în urmă
Foarte slab. Iti baga pe gat motoarele din magazin aflate pe stoc, ca sa scape de ele, unele vechi de 1 an, cu praful pe ele. Ca incepator pui botu, dupa aceea te trezesti ca nu e cea ce trebuie. Mare grija. Spirit de bisnitar inascut, un amarat de motor de 500cc, nevandut de 1 an, mai mai sa cred ca e spaima soselelor, sa scape de el sa-l iau eu. Mai bine mergeti al reprezentanta serioasa, nu la buticu lu Paul.
Locații recomandate