/Timis/Service auto

Best Engine

Calea Lugojului 140, Ghiroda 307200, România

Best Engine
Service auto
4.5
908 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q8G8+PF Ghiroda, România
+40 356 444 777
bestengine.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorel buzatu
Viorel buzatu2 ani în urmă
Lipsiți de bun simt. A durat mai bine de 6 luni o dauna casco. Și după un an de zile a trebuit să refac mașina din banii mei pentru că tot de au făcut nu a fost făcut cum trebuie. Piese puse pe deviz și nu au fost montate, suporți de bara lipiți cu silicon, foarte multe piese lipsa, de culoare numai vorbesc, nici o legătură cu realitatea.
Nu merit nici măcar o stea
Marius Hîj
Marius Hîj2 ani în urmă
Pe lângă că sunt neserioși, sunt și foarte slabi. Îmi pare rău că am vopsit ceva piese de la mașina la ei.
Măcar au prețuri bune
Laurentiu
Laurentiu2 ani în urmă
Promptitudine și calitate, un service complect ce oferă servicii complete de la tractări, închirieri auto pe timpul reparației, tinichigerie - vopsitorie, mecanica, electrica, asistenta daune, ITP. Practic tot ce ai nevoie intr-un singur loc și la prețuri accesibile. Felicitări 🤟
Cristi Toma
Cristi Toma2 ani în urmă
Daca fac programare la ora 9 si astept 2 saptamani pentru programare ma astept la ora 9 sa imi fie luata masina, nu sa mi se spuna ca masinile se iau in ordinea in care a venit lumea si ca nu se stie cat dureaza pana intra si masina mea.
Ovidiu Paliu
Ovidiu Paliu2 ani în urmă
Hello,

Recomand cu incredere Best Engine oricui doreste servicii de calitate, Baietii respecta termenele date si fac analiza corecta la masina inainte de a stabilii ce trebuie facut.
Totul este facut transparent si clientul este tot timpul tinut la curent cu evolutia si stadiul in care este masina. Astfel poti planifica usor timpul petrecut fara mijlocul principal de transport.

Renault Clio III
Sandu Alin
Sandu Alin2 ani în urmă
Am fost la service cu masina, bmw seria 3, usa din stanga era blocata, nu se descuia.
Am sunat, am facut programare si am mers in ziua programarii la ora stabilita.
Ma asteptam sa dureze cateva ore bune, insa mi-au reparat-o in mai putin de o ora la un pret mai bun decat corect.
Mi-au intrecut asteptarile.
Recomand cu incredere Best Engine Timisoara!
P Diana
P Diana3 ani în urmă
Recomand! Un service care ofera servicii de calitate si oameni profesionisti. Amabilitatea si dorinta de a ajuta ii recomanda - in special pe dl. Cristi. Masina a fost gata in cateva zile iar rezultatul final este perfect, masina arata ca noua!
Madalin Miscodan
Madalin Miscodan2 ani în urmă
De evitat pe cât posibil acest service!
Experienta mea cu acest service auto poate fi numita ușor "groaznica" in special datorita unui personal extrem de neserios si nepoliticos, lipsa de profesionalism, lipsa de punctualitate.
Astfel după ce am fost îndrumat de către un broker de asigurări, am ajuns la acest service pentru o constatare a daunelor.
In urma constatării a rezultat ca este necesara schimbarea farului si aripii fata a masinii. Ulterior am fost programat sa vin cu masina in service la mai bine de o luna de zile de la data constatării.
In momentul aducerii masinii in service mi-a fost transmis ca in aproximativ o săptămână lucrarea va fi gata si voi fi anunțat de catre aceștia sa vin sa o iau.
Dupa 2 săptămâni in care nu am fost contactat de catre acestia m-am decis sa ii contactez, fiind redirecționat de catre secretariatul acestora catre băiatul ce imi facuse constatarea (de specificat ca mi s-a vorbit de parca, cum mi-am permis sa ii sun..). Acest baiat mi-a spus ca nu s-au apucat inca de masina din diferite motive... Lucru anormal ținând cont de faptul ca ei ma programasera intr-o anumita data, oricum destul de tarzie si promisesera ca intr-o saptamana masina va fi gata.
In urma discuției telefonice mi-au transmis ca va mai dura 2 săptămâni.. Peste 2 săptămâni, din nou aceleași motive si tot asa pana s-a ajuns la o perioada de timp trecuta de mai bine de 2 luni, moment in care la ultima discutie avuta cu acel reprezentant a inceput sa imi aduca diverse injurii pe motivul faptului ca il tot stresez.
In acel moment am decis sa iau masina din service.
Ajuns acolo din nou mi-au fost aduse diferite jigniri de catre reprezentanții acestora, reusind intr-un final sa iau masina cu un far neoriginal montat in graba foarte prost iar aripa a ramas indoita.
Mai pe scurt evitați pe cat posibil acest service "Best Engine" , nesimțire si lipsa de profesionalism nu cred ca se poate gasii la nici un alt service auto.
Locații recomandate