/Timis/Service auto

AUTODEMA X-DRIVE

Bulevardul Liviu Rebreanu Numărul 164, Timișoara 300723, România

AUTODEMA X-DRIVE
Service auto
4.8
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PX+V6 Timișoara, România
+40 733 810 059
autodema.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela ganea
Mihaela ganea2 ani în urmă
Excelent ! Disponibilitate maxima, specialisti in diagnoza si consulenta!
Bogdan Bocica
Bogdan Bocica2 ani în urmă
Profesionalism, promptitudine, implicare, bun simț sunt doar o parte dintre atributele echipei închegate de Marius.
Cât despre Marius, în primul rand și cel mai important e OM!
Când am avut o problema extrem de gravă a fost singurul care ma ascultat si ma ajutat, făcând concesii pentru a ma putea ajuta când aveam nevoie de ajutor! Știți vorba aia.. "Dacă vrei sa ajuți un om, ajută-l când are nevoie de ajutor!"
Mulțumesc AUTODEMA!!!
Dani Pașca
Dani Pașca2 ani în urmă
Servici de calitate și angajați care știu comunica foarte frumos și prietenoși !
Aldea crinu
Aldea crinu2 ani în urmă
Poate cel mai bun shop auto din Timișoara!!!
Condrache Ovidiu
Condrache Ovidiu2 ani în urmă
Experienta mea nu a fost una tocmai placuta. Ca si aspecte pozitive, staff-ul arata interes fata de client si ofera sfaturi. De asemenea, timpul de reparatie este scurt.

Pe de alta parte, ceea ce nu mi-a placut cel mai mult, a fost faptul ca nu am putut sa achit deloc cu cardul, mai ales ca a fost vorba de o suma foarte mare de bani. Initial, mi-a fost dat de inteles la telefon ca doar piesele trebuie achitate cash, lucru reconfirmat in service la discutia avuta dupa constatare, insa la ridicarea masinii, a trebuit sa achit cash si manopera.

In plus, nu mi-au fost montate amortizoarele potrivite pentru partea din spate a masinii. Desi am revenit in service dupa reparatie si am semnalat zgomotul strident care se auzea din partea din spate a masinii la fiecare limitator de viteza sau denivelare mai serioasa peste care treceam, constatarea a fost facuta doar vizual si mi-a fost indicata o alta sursa de zgomot, ce parea similara. La urmatorea denivelare, mi-am dat seama ca problema inca persista si doar in momentul in care am apelat la un alt service, mi-a fost facuta o noua constatare mecanica, in urma careia s-a observat ca amortizoarele spate nu erau cele potrivite pentru masina mea.
Gabriel Selegean
Gabriel Selegean2 ani în urmă
Se ofera garantie pentru lucrare, personal profesionist si amabil, veti vedea ca dupa prima vizita va veti simti de-al casei.
De asemenea, timpul de asteptare este scurt, se poate asista pe durata interventiei, desi la a doua vizita am lasat masina la ei si mi-am vazut de lucru.
Recomand cu toata increderea!
Cristi paici
Cristi paici2 ani în urmă
Aici veti vedea ce nu ati mai vazut in alte parti. Veti vedea o curatenie impecabila. Initial am crezut ca am ajuns in reprezentanta auto... Veti vedea colaborare intre patron si angajati. Implicare, masina nu pleaca pana nu e multumit tot personalul care lucreaza la ea. Iar patronul, care lucreaza cot la cot cu mecanicii... nu e foarte usor de multumit. Rabdare, daca aveti timp mecanicul vă va explica toate detaliile tehnice. Garantie pe lucrare. Nu se dau inapoi de la lucrari mai complicate. Iar pretul este mai mult decat corect. Recomand sunt foarte multumit.
Petrut Patricia
Petrut Patricia2 ani în urmă
Timp de asteptare scurt. Mi-au facut o inspectie generala la masina cu toate ca nu am cerut asta si nu m-au taxat pentru ea. Explica foarte clar care sunt problemele si optiunile. Recomand
Locații recomandate